Αρχική Νέα Τα παιδιά στο Περιστέρι θα ομορφύνουν την πόλη τους ενόψει Χριστουγέννων

Τα παιδιά στο Περιστέρι θα ομορφύνουν την πόλη τους ενόψει Χριστουγέννων

Christmas-Paintings-011

Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμη σχεδόν καλοκαιρινός, αλλά ημερολογιακά πηγαίνουμε με βήμα αργό, αλλά σταθερό προς τις γιορτές των Χριστουγέννων.  Με αφορμή τη μεγαλύτερη γιορτή των παιδιών, ο Δήμος Περιστερίου καλεί τα παιδιά να ζωγραφίσουν μαγικές στιγμές των Χριστουγέννων.

Η φωτεινή πόλη των εορτών θα γίνει φέτος δικό τους δημιούργημα με μοναδικό αντάλλαγμα μια πινελιά από τα χρώματα και την ξεγνοιασιά τους.

Δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, με την πεποίθηση πως θα καταφέρουν να τη μετατρέψουν στην ομορφότερη πλατεία της πόλης, γι’ αυτό το λόγο, προκηρύσσεται διαγωνισμός με θέμα: «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη».

Μοναδικός περιορισμός στην παλέτα του κάθε μικρού ζωγράφου, είναι το θέμα που θα επιλέξει να έχει σχέση με τα Χριστούγεννα.

Οι 30 καλύτερες ζωγραφιές θα τοποθετηθούν, για όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, στα ειδικά πλαίσια της πλατείας Εθν. Αντίστασης.

Μετά το τέλος των εορτών τα πλαίσια θα παραδοθούν στα παιδιά στα οποία ανήκουν, ως έπαθλο κι ενθύμιο για την προσπάθεια αλλά και την προσφορά τους.

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.) στα τηλέφωνα 210-5779914, 210-5779049.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.