Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Tα παιδιά συμμετέχουν σε εργαστήρια comics στο Αρσάκειο Πάτρας (23-24/1)

Tα παιδιά συμμετέχουν σε εργαστήρια comics στο Αρσάκειο Πάτρας (23-24/1)

kids__wb__ninth_class___early_2006_by_obrk-d69py04Ένα ταξίδι στον κόσμο των comics θα πραγματοποιήσουν μικροί και μεγάλοι στις 23 και 24 Ιανουαρίου στο Αρσάκειο Πάτρας και στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα βασικά συστατικά της ξεχωριστής αυτής τέχνης μέσα από μια σειρά δράσεων και δημιουργικών εργαστηρίων της ομάδας Comicdom Press.

Οι μικροί μαθητές θα συμμετάσχουν σε εργαστήρια δημιουργίας comics, ενώ οι μεγαλύτεροι φίλοι της ένατης Τέχνης θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για την αξιοποίηση του μέσου αυτού στις βιβλιοθήκες.

comicsposterΠαράλληλα, στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών θα φιλοξενηθεί η έκθεση comics "Σύνδρομο: Η Αρχή Είναι Το Τέλος". Μέσα από τις δράσεις αυτές αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο τα comics μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εκπαίδευση και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας στις σχολικές αίθουσες, αλλά και έξω από αυτές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.