Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά συνδυάζουν "πηλό και νέες τεχνολογίες" στα εικαστικά εργαστήρια του Ιδρύματος Θεοχαράκη (από 20/1)

Τα παιδιά συνδυάζουν "πηλό και νέες τεχνολογίες" στα εικαστικά εργαστήρια του Ιδρύματος Θεοχαράκη (από 20/1)

Τα θεματικά εργαστήρια play with clay μαθαίνουν στα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών τις βασικές τεχνικές της πηλοπλαστικής (μακαρόνι, φύλλο, τσιμπητό, γλυπτική) και τα παρακινούν να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά σκανάρουν με tablets, κάρτες QRcodes που περιέχουν πληροφορίες σχετικές με το θεωρητικό μέρος της κάθε τεχνικής και στη συνέχεια δημιουργούν με πηλό τα δικά τους έργα Αφού τα έργα στεγνώσουν και ψηθούν σε ηλεκτρικό καμίνι, η διακόσμησή τους με χρώμα γίνεται στο τελευταίο θεματικό εργαστήριο «Χρώμα στο χώμα». Με την κεραμίστρια και γλύπτρια Νατάσσα Καλογεροπούλου.

• 20 Ιανουαρίου - Το καλύτερο μου φύλλο
• 27 Ιανουαρίου - Ένα μακαρόνι αλλιώτικο από τα άλλα
• 3 Φεβρουαρίου - Δημιουργικά τσιμπήματα
• 10 Φεβρουαρίου - Μικροί γλύπτες
• 17 Φεβρουαρίου - Όλοι για έναν και ένας για άλλους
• 24 Φεβρουαρίου - Χρώμα στο χώμα

Πότε: Τετάρτη: 18:00 με 19:30

Συνολικό κόστος συμμετοχής: 75€
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15€
Δεν περιλαμβάνεται το κόστος καμινιού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση και να αποσταλεί με email lpapaevangelou@thf.gr ή με fax 210-3611380, καθώς και να έχει γίνει προπληρωμή.

Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1
210-3611206


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.