Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά, τα απογεύματα δίνουν ραντεβού με τη διασκέδαση στο Παίξε Γέλασε (από 16/2)

Τα παιδιά, τα απογεύματα δίνουν ραντεβού με τη διασκέδαση στο Παίξε Γέλασε (από 16/2)

Το Παίξε Γέλασε προσκαλεί τα παιδιά να το επισκεφθούν και να φτιάξουν πολύχρωμες κατασκευές και να διασκεδάσουν με μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με το παιχνίδι. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 16/2: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ – Με κουτιά διαφόρων μεγεθών και ξύλινα τουβλάκια φτιάχνουμε μεγάλους και μικρούς πύργους. Αρχιτεκτονικές συνθέσεις με καρέκλες, υφάσματα και άλλα «δομικά» υλικά. Με το σώμα μας φτιάχνουμε το πιο μεγάλο σπίτι και την πιο δυνατή γέφυρα. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ – Τραγούδια και ήχοι μουσικών οργάνων μας οδηγούν σε ομαδικά κινητικά παιχνίδια. ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ – ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ – Ένα φύλλο, μια βαρκούλα ταξιδεύουν στο νερό, πότε βουλιάζουν και πότε ηρεμούν…

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2: Είναι γαλλικά, νόστιμα και αλμυρά… Μπατόν σαλέ λέγονται παιδιά! (Μαγειρική)

ΠΕΜΠΤΗ 18/2: Με απλό τρόπο δημιουργώ ανάγλυφο κεραμικό μπολάκι! (Εργαστήρι πηλού)

Articulated-Paper-Dolls-Handmade-Charlotte

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2: Μικρά και μεγάλα, όμορφα και άσχημα, φιλικά και εχθρικά, είναι όμως υπέροχα πλάσματα. Ταξιδεύοντας σε ένα φανταστικό κόσμο συναντάμε και δημιουργούμε τα υπέροχα πλάσματα! Το πρωί να φάτε χαρά με πολύ μέλι, το μεσημέρι έμπνευση με ψωμί λαχταριστό και το απόγευμα ελάτε στο Παίξε Γέλασε να δημιουργήσουμε μαζί τα φανταστικά πλάσματα. Εργαστήρι κατασκευής υπέροχων πλασμάτων ε… κούκλας ήθελα να πω! Υπεύθυνη εργαστηρίου: Κοκαράκη Ελισάβετ.

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 18:00 – 21:00 (Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 18:30)
Το εισιτήριο εισόδου για όλες τις δραστηριότητες είναι 6,00 ευρώ το κάθε παιδάκι.
Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά!

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
2109957697
6939367541


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.