Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά τα απογεύματα παίζουν και διασκεδάζουν στο "Παίξε Γέλασε" (από 26/1)

Τα παιδιά τα απογεύματα παίζουν και διασκεδάζουν στο "Παίξε Γέλασε" (από 26/1)

Το Παίξε Γέλασε προσκαλεί τα παιδιά να το επισκεφθούν και να φτιάξουν πολύχρωμες κατασκευές και να διασκεδάσουν με μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με το παιχνίδι. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 26/1: Ομάδα Τελίτσα. ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ - Παιχνίδια κίνησης και σωματικής έκφρασης με τραγούδια ,μουσική και ήχους. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ -Παίζουμε, ερευνούμε, ανακαλύπτουμε και απολαμβάνουμε τη σχέση μεταξύ νερού, χρώματος, υφάσματος και χαρτιού. ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ -Συνθέσεις με χρώματα πάνω σε ύφασμα και χαρτί.

Τετάρτη 27/1: Κουκουτά-Κουκουτά… Που είναι; Ψάξε να το βρεις! Έρευνες δείχνουν ότι τα παιχνίδια κρυφτού ενισχύουν τις συνδέσεις ανάμεσα στα εγκεφαλικά κύτταρα και βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. (Παιχνίδια)

Πέμπτη 28/1: Μανταλάκι, ξυλάκι και άλλα υλικά συνθέτουν ένα…??? (Κατασκευή)

Παρασκευή 29/1: Όναρ είναι το όνομα του, ξακουστά τα μαγικά του. Στο Παίξε Γέλασε θα ’ρθει με την ωραία του στολή, φωτιές θα ανάψει και με ένα τραπέζι θα πετάξει! Εισιτήριο εισόδου: 7,00 ευρώ το παιδάκι.

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 18:00 – 21:00 (Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 18:30)

Το εισιτήριο εισόδου για όλες τις δραστηριότητες είναι 6,00 ευρώ το κάθε παιδάκι, εκτός από τη δραστηριότητα όπου αναγράφεται 7,00 ευρώ (29/1)!

Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής!

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
2109957697
6939367541


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.