Αρχική Famous Parents Τα παιδιά της οικογένειας Ρουβά τηρούν το έθιμο και σπάνε στάμνες στην Κέρκυρα

Τα παιδιά της οικογένειας Ρουβά τηρούν το έθιμο και σπάνε στάμνες στην Κέρκυρα

Στο πατρκό του Σάκη Ρουβά στην Κέρκυρα, βρέθηκαν η Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς και φυσικά τα τέσσερα παιδιά τους. Και σίγουρα το Πάσχα στο νησί του Ιονίου είναι ιδιαίτερο με πολύ χρώμα και πολλά παραδοιακά έθιμα.

Φέτος, πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου επέλεξαν την Κέρκυρα ως πασχαλινό προορισμό τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μαζί με τα παιδιά τους (Αλέξανδρο, Αριάδνη, Απόλλωνα και Αναστασία), βρέθηκαν για ακόμα μια χρονιά στο νησί τις ημέρες του Πάσχα και έμειναν πιστοί στις παραδόσεις.

Eνα βίντεο του Σάκη Ρουβά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνει ένα πολύ μικρό κομμάτι των πασχαλινών διακοπών της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/BhRODqjF5_A/?taken-by=sakisrouvas

Οι «Μπότηδες» είναι το έθιμο που προσμένουν ανυπόμονα όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού το Μεγάλο Σάββατο. Η ρίψη μεγάλων πήλινων κανατιών από τα μπαλκόνια στο δρόμο γίνεται υπό τους χαρμόσυνους ήχους των καμπανών των εκκλησιών. Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά τήρησαν το έθιμο με το δικό τους τρόπο. Ο μικρότερος γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Απόλλων, έκλεψε την παράσταση!

Αλλά και η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται ότι απόλαυσε ιδιαίτερα την πασχαλινή φύση στο νησί.

Χρόνια Πολλά σε όλους!

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.