Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Τα παιδιά το καλοκαίρι διασκεδάζουν στο "Φτερό" (από 16/6)

Τα παιδιά το καλοκαίρι διασκεδάζουν στο "Φτερό" (από 16/6)

Το πιο ολοκληρωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα στην πόλη θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Εργαστήριο ΦΤΕΡΟ από 16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου Ελάτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας μαζί με παλιούς και καινούργιους φίλους στο φετινό Summer Camp του Εργαστηρίου Φτερό σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που συνδυάζει αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο χώρο του εργαστηρίου, στην υπέροχη αυλή του ΦΤΕΡΟΥ ενώ παράλληλα κάθε εβδομάδα οργανώνονται μικρές ή μεγάλες εκδρομές σε υπαίθριους χώρους για παιχνίδι και στη θάλασσα για μπάνιο.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών και το ωράριο λειτουργίας είναι (Δευ-Παρ) 8:30πμ-3:30μμ. Καθημερινά υπάρχει χρόνος για οργανωμένες δραστηριότητες, ξεκούραση / φαγητό (το οποίο τα παιδιά φέρνουν μαζί), και φυσικά πολύ παιχνίδι!!!

Καθώς η φετινή καλοκαιρινή περίοδος θα ολοκληρωθεί -για λόγους οικοδομικών εργασιών- νωρίτερα (15 Ιουλίου) φροντίστε άμεσα για την εγγραφή σας καθώς ο χρόνος και οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι αιτήσεις πάρα πολλές.

Summer Camp στο Φτερό

Η επιτυχία του προγράμματος αυτού το οποίο πραγματοποιείται για 11η συνεχή χρονιά βασίζεται:

*Στην προσωπική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στα παιδιά και τους έμπειρους εμψυχωτές αλλά και ανάμεσα στα μέλη των ολιγομελών ομάδων
*Στο σεβασμό της ιδιαιτερότητας και των αναγκών του κάθε παιδιού
*Στο πολύπλευρο πρόγραμμα που συνδυάζει κίνηση/ψυχαγωγία/μάθηση και δημιουργική έκφραση και καλλιεργεί ένα κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας μέσα σε ολιγομελείς ομάδες.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Καλλιτεχνικά εργαστήρια: Εικαστικά, Μουσική/ Μουσικοκινητική, Θεατρικό παιχνίδι, Δημιουργική κίνηση, Κατασκευές & Χειροτεχνίες
Αθλητικές δραστηριότητες (Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τρέξιμο, ποδήλατο) στα γήπεδα του Φωκιανού , στο Αλσος Λογγίνου και στον Εθνικό Κήπο.
Δημιουργικές δραστηριότητες στα Αγγλικά με έμφαση στην εξάσκηση του προφορικού λόγου και την επικοινωνία.
Εκδρομές: Ημερήσιες εκδρομές στη θάλασσα, Επισκέψεις σε Μουσεία, Εκθέσεις, Μικρές εκδρομές σε υπαίθριους χώρους για παιχνίδι.

Δραστηριότητες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην Αυλή του Φτερού (κηπουρική/ φροντίδα του λαχανόκηπου μας) αλλά και σε όλες τις εξορμήσεις εκτός εργαστηρίου.
Δημιουργικές Δραστηριότητες: Ομάδες συζήτησης, Εκπαιδευτικά παιχνίδια, Εργαστήρια Μαγειρικής/ Ζαχαροπλαστικής και πολύ παιχνίδι!!!

Summer Camp Φτερό

HIGHLIGHTS του φετινού summer camp
• Όταν η επιστήμη γίνεται παιχνίδι!! Γνωριμία με τις θετικές επιστήμες μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, πειράματα και παιχνίδια!
• Stop Motion. Μια σύγχρονη τέχνη στα χέρια των παιδιών. Δημιουργούμε τη δική μας ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος.
• Γνωριμία με την τέχνη του ψηφιδωτού. Εικαστικά εργαστήρια με την τεχνική Gaudi.
• Κατασκευές στην αυλή: Χτίζουμε μια «κουζίνα» για υπαίθρια μαγειρέματα…
• Μια ουσιαστική επαφή με άλλους πολιτισμούς μέσα από την σχέση με τους εθελοντές μας ( γλώσσα, ethnic κουζίνα, ιστορία, τέχνη).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα συνεχιστούν μέχρι να συμπληρωθεί ο προκαθορισμένος αριθμός στις ομάδες. Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ωρες εγγραφών ΔΕΥΤ-ΠΑΡ πρωί 9πμ-1μμ, ΤΡ-ΤΕΤ-ΠΕΜ απόγευμα 5-7μμ με ραντεβού.
Για την εγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης καθώς και μια προκαταβολή (30% του συνολικού κόστους)

Κόστος Συμμετοχής
4 εβδομάδες: 300 €
3 εβδομάδες: 240 €
2 εβδομάδες: 170 €
1 εβδομάδα: 90 €
(+ 1 ημέρα σε περίπτωση συμμετοχής τις ημέρες 15 & 16/6)
Αθλητικά: 20€/μήνα (αφορά μόνο τις 2 μεγαλύτερες ομάδες)
Εκδρομές στη θάλασσα: 5€ για κάθε εκδρομή
Ημερήσια συμμετοχή: 17€ (μόνο εφόσον υπάρχουν θέσεις).

*10% έκπτωση για τα παιδιά που παρακολουθούν τα ετήσια εργαστήρια του ΦΤΕΡΟΥ
**15% έκπτωση στα αδέρφια

ΦΤΕΡΟ, Εργαστήριο Δημιουργικής ‘Εκφρασης
Μ, Μουσούρου 7, Μετς

210 9247182, 6942202939,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter