Τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο «για να έχουν μια απλή, φυσιολογική ζωή»

Ποιος θα το περίμενε, κι όμως ακόμα και οι γαλαζοαίματοι πηγαίνουν μερικές φορές σε δημόσιο σχολείο!

Ο λόγος για τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν, τα βασιλικά δίδυμα του Μονάκο, τα οποία ξεκίνησαν χθες το σχολείο και η μαμά τους δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της!

Αυτό, όμως, που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και έκανε σήμερα όλο τον κόσμο να μιλά γι’αυτά είναι, ότι ο Ζακ και η Γκαμπριέλα, που θα γίνουν 5 ετών τον Δεκέμβριο, πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο και όχι σε ιδιωτικό.

Τα δύο παιδιά πέρσι φοιτούσαν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, όμως φέτος οι γονείς τους επέλεξαν να τα στείλουν στο δημόσιο σχολείο «Stella Maris».

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε δημόσιο σχολείο αφού, όπως θα αντιληφθείτε και από τη σελίδα του στο Facebook, τόσο οι δράσεις όσο και το περιεχόμενο σπουδών του θα ζήλευαν και τα καλύτερα ιδιωτικά.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η μαμά τους, πριγκίπισσα Σαρλίν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις δύο σχολικές τσάντες που ανήκουν στον μικρό πρίγκιπα Ζακ και την αδελφούλα του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλλα, γράφοντας «Απασχολημένα στο σχολείο» στη λεζάντα:

View this post on Instagram

⛔️busy in school

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on


Βίντεο και φωτογραφίες με τα χαριτωμένα εγγόνια της Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ κατά την πρώτη τους μέρα στο σχολείο, ανέβασε και το παλάτι του Μονακό στον λογαριασμό του στο Facebook:

Rentrée scolaire du Prince Héréditaire Jacques et de la Princesse Gabriella

Rentrée scolaire du Prince Héréditaire Jacques et de la Princesse Gabriella.© Eric Mathon / Palais princier

Gepostet von Palais Princier de Monaco – Prince's Palace of Monaco am Dienstag, 10. September 2019