Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Τα παιδιά του κόσμου" πρωταγωνιστούν σε μια εικαστική έκθεση στο "Ρώ"

"Τα παιδιά του κόσμου" πρωταγωνιστούν σε μια εικαστική έκθεση στο "Ρώ"

01sΗ Σιβόν Δεληγκάρη εδώ και οκτώ χρόνια, συστηματικά τα τελευταία τρία, ζωγραφίζει μια σειρά από πορτραίτα παιδιών.Ανέκαθεν από παιδί το σχέδιο της άρεσε, επηρεασμένη ίσως από τον πατέρα της που κι εκείνος ασχολήθηκε λίγο αλλά είχε και σχέση με γνωστούς και πολύ καλούς ζωγράφους, αλλά και συλλέκτης ο ίδιος.

afisaS

Την πρώτη της ατομική έκθεση παρουσιάζει η Σιβόν Δεληγκάρη με τίτλο “παιδιά του κόσμου” στον εικαστικό χώρο “ρώ”, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 20.00 το βράδυ. Η εικαστικός έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη, στη Θέρμη,στο Πανόραμα και στην Αθήνα.Δυο πτυχιούχοι της σχολής καλών τεχνών υπήρξαν οι πρώτοι δάσκαλοι αλλά και υποστηρικτές της, όπως και όλη η οικογένειά της. Κι έτσι ξεκίνησε με τόλμη την πρώτη της ατομική έκθεση με θέμα τα βλέμματα των παιδιών από όλο τον κόσμο.

02s

διάρκεια έκθεσης:

13 - 23 Νοεμβρίου 2014

ώρες λειτουργίας:

Τρίτη-Τετάρτη: 18:00-20:30, Πέμπτη-Παρασκευή: 11:30-20:30, Σάββατο: 11:30-14:30

Art Space –Exhibition –Events- Projects «Ρώ»,
Ρωμανού 5, περιοχή Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη
2310.226.552


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.