Αρχική Περιβάλλον Τα παιδιά του Χολαργού απέκτησαν μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά!

Τα παιδιά του Χολαργού απέκτησαν μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά!

IMG_P.K.1Οι λιγοστοί ελεύθεροι χώροι γα παιχνίδι στην περιφέρεια Αττικής αποτελούν ένα από τα μόνiμα παράπονα των κατοίκων που θέλουν τα παιδιά τους να παίζουν στο φυσικό περιβάλλον και να μην αποστειρώνονται πίσω από τα τετραγωνικά τσιμέντου που μας «περικλείουν».

IMG_3

Οι μικροί φίλοι του Χολαργού απέκτησαν έναν όμορφο και ελκυστικό χώρο παιχνιδιού, με πολύ χρώμα, με καινούριο δάπεδο και παιχνίδια ασφαλείας, που τους περιμένουν για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην παιδική χαρά της πλατείας Κύπρου της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

IMG_P.K.2Η παιδική χαρά πληροί όλες τις νέες προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές για τη λειτουργία της, με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των παιδιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.