Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά "χορεύουν" σε ρυθμούς πασχαλινούς στο Ακαδήμεια (12/4)

Τα παιδιά "χορεύουν" σε ρυθμούς πασχαλινούς στο Ακαδήμεια (12/4)

dancingoctopusΗ άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα έφτασε και όλη η φύση γιορτάζει. Τα ζώα έστησαν χορό, τα πουλάκια τραγουδούν και τα λουλούδια ανθίζουν.Τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών μπορούν να συμμετάσχουν στο πασχαλινό εργαστήρι δημιουργικής κίνησης του Ακαδήμεια που θα λάβει χώρα το Σάββατο 12 Απριλίου στις 15:30 το μεσημέρι.

Εμψυχώτρια: Μάτα Μάρρα, χορεύτρια, χορογράφος, δασκάλα δημιουργικής κίνησης και σύγχρονου χορού

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 8 Ευρώ.Για όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τη θεατρική παράσταση ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στις 5:30μ.μ., το κόστος του εργαστηρίου και το εισιτήριο της παράστασης μαζί είναι στα 10 ευρώ και 8 ευρώ αντί για 10 το εισιτήριο του συνοδού τους.

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
210-5125600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.