Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά «χορογραφούν τις Απόκριες» στο Παίξε Γέλασε (26/2)

Τα παιδιά «χορογραφούν τις Απόκριες» στο Παίξε Γέλασε (26/2)

Η Αέρινη Πόλη φέρνει στις φετινές απόκριες μια ιδέα ξεσηκωτική! Παίρνουμε μαγικές χρωματιστές εικόνες και γιορτινές και κεφάτες μουσικές και χτίζουμε τη δική μας μοναδική αποκριάτικη ιστορία με χοροθέατρο, θεατρικό παιχνίδι και παντομίμα. Τα παιδιά εμπνευσμένα από την αποκριάτικη μεταμφίεση που έχουν επιλέξει, ξεδιπλώνουν τη φαντασία τους, μαθαίνοντας κάποιες πρώτες πολύ βασικές αρχές του σύγχρονου χορού, του χοροθεάτρου, της παντομίμας και του εκφραστικού σώματος του Jacques Lecoq. Τα παιδιά θα μπουν μέσα σε φανταστικές εικόνες που θα προβάλλονται από ειδικό σύστημα προβολής.

Η Αέρινη Πόλη μέσα από τα εγκεκριμένα της εκπαιδευτικά προγράμματα, βασισμένα στην «Επικοινωνία δίχως βία» εμπνέει τα παιδιά να δημιουργήσουν ομαδικά με αλληλοκατανόηση και σεβασμό, αλλά πάνω από όλα, με άφθονο κέφι.

Ώρα έναρξης: 18:00

Εισιτήριο εισόδου: 7 ευρώ / παιδάκι

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά!

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη
Τηλ: 210 9957697 & 693 936 7541
www.paixe-gelase.gr
www.facebook.com/Παίξε Γέλασε


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.