Αρχική Fun Time Τα παιδιά χρωματίζουν με τα δάχτυλα!

Τα παιδιά χρωματίζουν με τα δάχτυλα!

finger-paintingΤα δαχτυλικά αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό οδηγό ζωγραφικής για τα παιδιά.

finger-paintingΑπό απλές εικόνες σε πολύπλοκες συνθέσεις, οι δυνατότητες ψυχαγωγίας για τα παιδιά  είναι απεριόριστες και το τελικό αποτέλεσμα είναι ανεκτίμητο. Αδράξτε την ευκαιρία και μαζί με τα παιδιά φτιάξτε  τις δικές σας δαχτυλοζωγραφιές. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά σχέδια.

Τι θα χρειαστείτε:

τέμπερες

πινέλα

Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, απλώστε ένα ελαφρύ στρώμα του χρώματος με το χέρι ή το πόδι και κάντε το αποτύπωμα πάνω στο χαρτί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εάν χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ χρώμα βουτώντας το δάχτυλο το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο καλό καθώς θα βγει ένα παχύ στρώμα που δύσκολα θα απλώνεται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια, τρίβοντας  τα ταυτοχτόνως μαζί γεγονός που θα κάνει το χρώμα να λειτουργεί πολύ καλά.

kids-finger-painting-collageΣυμβουλή: Έχετε πάντα κοντά σας μια υγρή χαρτοπετσέτα  ώστε να μπορείτε να σκουπίσετε τα χέρια, μόλις τελειώσετε με ένα χρώμα. Εάν πάλι επιλέξετε να ζωγραφίσετε με τα δάχτυλα των ποδιών, μόλις τελειώσετε με τη ζωγραφική βουτήξτε  τα πόδια σας σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό και σαπούνι και τρίψτε τα καλά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.