Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Tα παιδιά ζουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι στο Plasis World

Tα παιδιά ζουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι στο Plasis World

plasisworld68Για ακόμη μια θερινή περίοδο, παιδιά ηλικίας 3 έως 10 χρονών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, χορό, τραγούδι, θέατρο και πολλές εκπλήξεις, χάρη στις ομάδες δημιουργικής απασχόλησης του Plasis World.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών, δηλαδή στην ανάπτυξη σχέσεων με συνομήλικα παιδιά, στην εκμάθηση κοινωνικών κανόνων και στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων. Παράλληλα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούργιους τρόπους επικοινωνίας και εκτόνωσης. Επίσης το πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει στην κάθε είδους αποφόρτιση των γονέων, πράγμα που στην πράξη σημαίνει πως οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδάκια τους να απασχοληθούν δημιουργικά με διάφορες δραστηριότητες στο Plasis World και να αποχωρήσουν, προκειμένου να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους. Ευαισθητοποιημένοι ειδικοί του Plasis World που γνωρίζουν τις ανάγκες των παιδιών φροντίζουν να εργάζονται πάντα με την καλύτερη διάθεση, ώστε να χαρίζουν σε εκείνα ένα οικείο, ασφαλές, ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον.

10305040_834788476549491_3418599142409083911_nΟι ομάδες δημιουργικής απασχόλησης πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 6-8 στο Κέντρο Λόγου και Μάθησης Plasis World Βενιζέλου 5, 57001 Θέρμη τηλ. 2310 466.959, ενώ η είσοδος για τις 2 ώρες είναι στα 5 ευρώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.