Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά ζουν την απόλυτη εμπειρία του παιδότοπου Småland

Τα παιδιά ζουν την απόλυτη εμπειρία του παιδότοπου Småland

DSC00434Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για δημιουργική απασχόληση των παιδιών αποτελεί ο παιδότοπος Småland (το μαγικό δάσος) του καταστήματος Ikea στη Θεσσαλονίκη, που έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες των μικρών του φίλων. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-10 ετών και ύψους 0,90-1,40cm.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον παιδότοπο, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν εικαστικά με τις ζωγραφιές της Småland, να σκαρφαλώσουν ή να κάνουν αμέτρητες βουτιές στη μεγάλη «πισίνα» με τα βατόμουρα-μπαλάκια. Μπορούν να παίξουν κουκλοθέατρο με τα ζωάκια και να «ξαποστάσουν» παρακολουθώντας αγαπημένες παιδικές ταινίες. Επιπλέον το εξειδικευμένο προσωπικό του παιδότοπου απασχολεί τα παιδιά με ομαδικά παιχνίδια, ώστε να έχουν μια ευχάριστη και αξέχαστη παραμονή.

DSC00431Παράλληλα ο παιδότοπος προσφέρει στην κάθε είδους αποφόρτιση του γονέα ή κηδεμόνα, καθώς δεν επιβάλλεται η παρουσία τους. Τα παιδιά, για δύο ώρες (όριο παραμονής) παίζουν ελεύθερα, είτε μόνα τους, είτε με τη βοήθεια των παιδαγωγών, ενώ οι συνοδοί τους απολαμβάνουν τις αγορές τους στο κατάστημα Ikea και ειδοποιούνται σε περίπτωση που συντρέχει σοβαρός λόγος.

Ο παιδότοπος Småland λειτουργεί δωρεάν καθημερινά 10:00-20:30 και το Σάββατο 10:00-19:30.

Κατάστημα Ikea Θεσσαλονίκης
12οχλμ.Θεσ/νίκης–Περαίας,57001,ΠυλαίαΘεσσαλονίκης
801 11 22 722


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.