Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιχνίδια ζωντανεύουν (25/10)

Τα παιχνίδια ζωντανεύουν (25/10)

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ PHOTO
Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το Mediterrenean Cosmos θα φιλοξενεί στο χώρο του, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, από τις 17:00 έως τις 21:00, περιμένοντας τους μικρούς τους φίλους, με το σύνθημα «Ελάτε να παίξουμε, να μάθουμε, να δημιουργήσουμε και να ανακαλύψουμε».

Πρόκειται για μία συνεργασία των δύο αυτών φορέων, προκειμένου να παρουσιαστεί το παιδικό διαδραστικό εργαστήρι με τίτλο «Τα παιχνίδια ζωντανεύουν», το οποίο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα παλιά νοσταλγικά παιχνίδια.

«Οι βιτρίνες άνοιξαν και τα παιχνίδια ζωντάνεψαν…
Τσίγκινα ζωάκια, κούκλες και στρατιωτάκια
βγήκαν βόλτα με βαρκάκια, κούρσες και αεροπλανάκια!

Μ’ ένα μαγικό βαλιτσάκι στο χέρι, πετάμε με τα φτερά της φαντασίας σε Χώρα Μαγική. Προσγειωνόμαστε στο Μαγικό Κόσμο των Παιχνιδιών του Παιδικού Μουσείου και ανακαλύπτουμε τα κρυμμένα μυστικά της Παιχνιδοχώρας».

Info
Παρασκευή 25/10, 17:00 - 21:00, στην μπλε περιοχή, δίπλα από το γραφείο πληροφοριών του εμπορικού κέντρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.