Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Τα “Παραμύθια της Θάλασσας” για ενηλίκους ταξιδεύουν από τη Μήλο στην Αθήνα! (14,15/09)

Τα “Παραμύθια της Θάλασσας” για ενηλίκους ταξιδεύουν από τη Μήλο στην Αθήνα! (14,15/09)

+ι+-_Β+-+-_Ξ+_+¦+- _Ε+__Γ +α+υ+¬+-_Δ_Δ+-_Γ 1Για την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν φέτος, ο @ χώρος τέχνης Ασωμάτων, επέλεξε να καλέσει το Θεατρικό Εργαστήρι Μήλου, τη νέα δραστήρια ομάδα της Μήλου, για να γίνει η γνωριμία της και με το Αθηναϊκό κοινό.

Για δύο μόνο βραδιές, η παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Μήλου “Παραμύθια της Θάλασσας”, δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιών για ενήλικο κοινό, με τεχνική SAND-ART (ζωγραφική με άμμο) και θέατρο σκιών, που παίχτηκε με επιτυχία στο Φεστιβάλ Μήλου 2013, έρχεται στην Αθήνα στο @χώρος τέχνης ασωμάτων, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, σε σκηνοθεσία της Ιρίνα Μπόικο, που είναι μόνιμη συνεργάτιδα του Χώρου και σκηνοθέτης του Εργαστηρίου εδώ και τρία χρόνια.

+ι+-_Β+-+-_Ξ+_+¦+- _Ε+__Γ +α+υ+¬+-_Δ_Δ+-_Γ 2Τρυφερές και σοφές ιστορίες, για τις αναζητήσεις των ανθρώπινων ψυχών, θα “τεκιδέψουν” και τις δικές σας ψυχές και ελπίζουμε πως θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.
Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά άνω των 10 ετών.
Μετά την παράσταση του Σαββάτου, θα ακολουθήσει το Πάρτι Έναρξης της Θεατρικής Σεζόν 2013-14.

Παραστάσεις: 14 και 15 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 9.15μμ
Διάρκεια: 70'
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με κρασί

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μικρά αποσπάσματα από την παράσταση στη Μήλο σε βίντεο!

http://www.youtube.com/watch?v=sSYr3bCCi1o&feature=youtu.be

@χώρος τέχνης Ασωμάτων
Οδός Αγ.Ασωμάτων 6,Θησείο
Δίπλα στον ΗΣΑΠ Θησείο
Τηλ: 211-8009838


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.