Αρχική Τηλεοπτικά Τα πασχαλινά Bazaar από το "Με Αγάπη"

Τα πασχαλινά Bazaar από το "Με Αγάπη"

κυριακού
Στις 12.50 στον ΑΝΤ1, η Μαρί Κυριακού σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου, στην εκπομπή της «με αγάπη», μας παρουσιάζει τα Πασχαλινά Bazaar που έχουν οργανώσει Φιλανθρωπικές Οργανώσεις, Ιδρύματα και Σωματεία.

Την Τρίτη 16 Απριλίου, μαθαίνουμε για τo πρωτότυπο site WishLuck.me μέσα από το οποίο βρίσκουμε καθημερινά ευχές για καλή τύχη.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, πληροφορούμαστε για τα δέκα νέα Ιδρύματα που θα υποστηρίξει η «Γραμμή Με Αγάπη». Την Πέμπτη 18 Απριλίου, μαθαίνουμε για τη νηστεία και τους τρόπους που θα πρέπει να γίνεται, ώστε να είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό μας.

Τέλος, την Παρασκευή 19 Απριλίου η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει το πάρτι «Με Αγάπη» που διοργάνωσε μαζί με τους μικρούς της φίλους για τα γενέθλιά της και πρόσφερε χαρά, χαμόγελα, παιχνίδι και όμορφες στιγμές σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.