Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα παιχνιδιάρικα χτενίσματα για τις κόρες μας!

γενικο

Σγουρά ή ίσια, κοντά ή μακριά, τα μαλλάκια των κοριτσιών μας αποτελούν τον ιδανικό καμβά για να δημιουργήσουμε ένα άριστο έργο τέχνης!

Μέλημά μας θα πρέπει να είναι απλά, να ευχαριστήσουμε τις μικρές με το αποτέλεσμα. Να δημιουργήσουμε ένα χτένισμα που θα τους αρέσει αλλά και θα τους επιτρέπει να παίζουν χωρίς το γνωστό πρόβλημα του «να πέφτουν τα μαλλιά στα μάτια»!

Αν το κορίτσι σας έχει μακριά σγουρά μαλλιά, πιάστε τα μπροστινά στην κορυφή του κεφαλιού με ένα μεγάλο λαστιχάκι ή κοκαλάκι:

makria sgoura korifi kokalaki

Μία άλλη ιδέα για τα μακριά σγουρά μαλλιά, είναι να της φορέσετε μια μεγάλη λουλουδάτη κορδέλα και να πιάσετε τα μαλλιά αλογοουρά:

kordela sgoura

Αν η μικρή έχει ίσια μαλλιά, και αφέλειες, χτενίστε τα υπόλοιπα προς τα πίσω και συγκρατήστε τα πίσω απ’ το αυτό με διακριτικές φουρκέτες:

afeleies kai fourketes

Για ίσια μαλλιά χωρίς αφέλειες, προτείνουμε αυτό το στεφανάκι:

stefanaki plezouda

Αν η μικρή λατρεύει τις κοτσίδες, δοκιμάστε να τις κάνετε δύο πλαϊνές κοτσίδες – ψαροκόκκαλο:

psarokokalo
Αν πάλι η μπουμπού σας έχει μπουκλίτσες, πιάστε απλά το μπροστινό μέρος τους με μικρά διακριτικά κοκαλάκια για να μην καλύπτουν το προσωπάκι της:

sgouro kokalakia

Δείτε όμως κι αυτή την πρόταση: πιάστε τα μπροστινά μαλλάκια με φουρκέτα κρυμμένη στα πλαϊνά:

little-girls-hairstyles

Θυμηθείτε όμως ότι η πλειοψηφία των νεαρών κοριτσιών λατρεύουν τα τεράστια λουλουδάτα αξεσουάρ μαλλιών! Μην αμελήσετε λοιπόν να έχετε πάντα κάποια διαθέσιμα στο σπίτι:

λουλουδι