Τα πιο όμορφα βρεφικά έπιπλα για το πρώτο δωμάτιο του μωρού

timthumb (1)

Για όσους αναμένετε το μωράκι σας, αλλά και για εσάς που το έχετε ήδη κρατήσει στην αγκαλιά σας και τώρα προετοιμάζετε το δωμάτιό του, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο όμορφα έπιπλα.

Έπιπλα ποιοτικά, φτιαγμένα με τις κατάλληλες προδιαγραφές προκειμένου να φιλοξενήσουν το αγγελούδι σας και να συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός μοναδικού βρεφικού χώρου.

Πολυμορφικό βρεφικό κρεβάτι Trend Plus που καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού σας για 10 χρόνια, από τη βρεφική – νηπιακή ηλικία έως την παιδική – προεφηβική (0 έως 12 χρόνων). Διατίθεται απ’ το www.excellent.gr, έναντι 300 ευρώ:

excellent

Κούνια “Io dormo qui sabbia lettino” από ξύλο οξιάς. Διατίθεται απ’ το www.letoshop.gr, είναι από μη τοξικά χρώματα και κοστίζει 440 ευρώ:

λετο

Ιστορίες βυθού για ένα βρεφικό δωμάτιο με ιδιαίτερο στυλ! Τα βρεφικά έπιπλα της σειράς Sea Stories με ξυλόγλυπτα διακοσμητικά, θα τα βρείτε στο www.irabebe.gr:

ιρα

Βρεφικό δωμάτιο Diana λευκό-καφέ από MDF, μελαμίνη και υλικά κατάλληλα για μωρά. Το ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο Diana αποτελείται από το πολυμορφικό βρεφικό κρεβάτι Diana, την παιδική ντουλάπα και την συρταριέρα – αλλαξιέρα. Το κρεβάτι μετατρέπεται σε προεφηβικό κρεβάτι, γραφείο και συρταριέρα ή κομοδίνο. Απ΄το www.beboulino.gr:

beboulino

Σετ Optima Swarovski, από ξύλο οξιάς, mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας. Μία πρόταση του www.casababy.gr, η οποία διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων:

casababy

Πολυμορφικό κρεβάτι «Αρκουδάκι» που μετατρέπεται σε εφηβικό, με σιφονιέρα, ντουλάπα και κρεβατάκι ξεχωριστό απ’ το www.vrefika-domatia.gr, στην τιμή των 350 ευρώ:

vrefika domatia

Κρεβατάκι μωρού «Τουλίπα» που επίσης μετατρέπεται σε προεφηβικό κρεβάτι! Από οξιά, στην τιμή των 255 ευρώ. Θα το βρείτε στο www.motherbaby.gr:

Motherbaby

Το βρεφικό σετ Parole, στην αρχική φωτογραφία, είναι απ’ το www.gokids.gr.