Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Tα πιο παραμυθένια παιδικά πάρτι ξετυλίγει η «Κόκκινη κλωστή…»

Tα πιο παραμυθένια παιδικά πάρτι ξετυλίγει η «Κόκκινη κλωστή…»

Η «Κόκκινη κλωστή…» σας καλωσορίζει στο νέο της χώρο για να γιορτάσετε μαζί της τα πιο μαγικά… παιδικά πάρτι! • Ένας χώρος ζεστός, φτιαγμένος με έμπνευση κι αγάπη, κατάλληλος για να φιλοξενήσει τα πάρτι σας.

• Μουσικές, χορός, πανιά, χρώματα, πινέλα, κέφι, δημιουργικότητα, φαντασία, παιχνίδι με το θέατρο και το παραμύθι… είναι κάποια από τα βασικά υλικά που συνθέτουν το παιχνίδι μας.

• Η ομάδα του εργαστηρίου αποτελείται από εμψυχώτριες παιδαγωγούς με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των παιδικών εκδηλώσεων.

• Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα σε μια παιδαγωγική ,ασφαλή συνθήκη. Τα παιδιά δεν είναι απλοί θεατές, αλλά ενεργοί ταξιδιώτες στο παιχνίδι!

Ελάτε να παίξουμε!!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 210- 34 21 541, 6944 22 26 39, ή e-mail : kokkini.klosti@yahoo.gr ,

«Κόκκινη κλωστή…»
Πανδώρου 88, Κάτω Πετράλωνα,
Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter