Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Τα πιο περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν σε αεροδρόμια! (βίντεο)

Τα πιο περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν σε αεροδρόμια! (βίντεο)

maxresdefault

Έχετε μεταφέρει ένα κοιμισμένο τιγράκι, στις αποσκευές σας;

Μην αισθάνεστε άσχημα αν σας υποχρέωσαν να βγάλετε κάποιο από τα προσωπικά σας αντικείμενα και το κράτησαν στην Ασφάλεια του αεροδρομίου!

Ότι και αν χάσατε, σίγουρα δεν φτάσατε στα άκρα. Ή μήπως φτάσατε;

Γονείς, παρακαλώ μην βάλετε ποτέ το μωρό σας να περάσει μέσα από ένα σαρωτή ακτινών Χ. Η ασφάλεια στο αεροδρόμιο κατά πάσα πιθανότητα θα παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα ζωντανό πλάσμα εκεί μέσα!

Ένα ζευγάρι συνελήφθη σε αεροδρόμιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όταν προσπάθησαν να περάσουν λαθραία το νεαρό γιο τους (που δεν είχε βίζα)  συσκευάζοντάς τον μέσα σε μια τσάντα μεταφοράς!  Όπως ήταν αναμενόμενο το παιδί αναγνωρίστηκε από το μηχάνημα!

Δείτε ένα απολαυστικό βίντεο με τα πράγματα που έχει συλλέξει η Ασφάλεια αεροδρομίου, μια λίστα που περιλαμβάνει από δηλητηριώδη φίδια, 51 τροπικά ψάρια σε σακούλες με νερό, 18 κομμένα κεφάλια  σε πακέτο που χάθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.