Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα πιτσιρίκια κάνουν yoga στο Στέκι του Παιδιού (1/2)

Τα πιτσιρίκια κάνουν yoga στο Στέκι του Παιδιού (1/2)

21-kids-yoga H yoga είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά προγράμματα γυμναστικής που τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των παιδιών. Στηριζόμενη στις βασικές αρχές του συστήματος yoga, μέσω της διδασκαλίας τα παιδιά μαθαίνουν στάσεις (asanas), αναπνοές, τεχνικές χαλάρωσης και συγκέντρωσης με ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους για να βοηθηθούν στο να βελτιωθεί σημαντικά η σωματική και ψυχική τους υγεία.

Το Στέκι του Παιδιού εγκαινιάζει το πρόγραμμα παιδικής yoga και προσκαλεί τους φίλους του άνω των 5 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στο εισαγωγικό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 16:00 το απόγευμα υπό την καθοδήγηση της δασκάλα yoga Ειρήνης Καραμπλάκα.

Πληροφορίες στο stekitoupaidiou@gmail.com τηλεφωνικά στο 6945-297974

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
Ρ.Φεραίου & Μπουμπουλίνας κάθετη Τζαβέλα
Αίθουσα Θεάτρου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.