Τα Praktiker γιορτάζουν 25 χρόνια με μοναδικές προσφορές και πλούσια δώρα!

Μια φορά κι έναν καιρό, το Νοέμβριο του 1991, άνοιξε τις πόρτες του στο Ελληνικό το πρώτο κατάστημα Praktiker στην Ελλάδα, εισάγοντας στη χώρα μας τη φιλοσοφία του «Φτιάξ’ το μόνος σου – DIY».

Από το παιδικό μας δωμάτιο και το φοιτητικό ή εργένικο διαμέρισμα, έως το σπίτι που μένουμε σήμερα, τα Praktiker είναι πάντα δίπλα μας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για τον προσωπικό μας χώρο, τον κήπο, τις κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο μας, προτείνοντας ολοκληρωμένες ιδέες & λύσεις, για κάθε αλλαγή ή ανανέωση, μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Μετά από 25 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, με πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων, τα Praktiker γιορτάζουν και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους!

Στο πλαίσιο αυτό, αυτή την περίοδο και έως τις 12 Νοεμβρίου, βρίσκεται σε ισχύ το μοναδικό Εορταστικό Φυλλάδιο της Praktiker, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε είδη διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού, σε ειδικές προνομιακές τιμές. Επιπλέον, όλα τα εργαλεία και οι οικιακές συσκευές Black&Decker, τα αξεσουάρ εργαλείων κήπου McCullogh, τα εργαλεία χειρός κήπου Lux και τα εργαλεία Bosch διατίθενται με 25% έκπτωση.

praktiker

Δεκάδες εορταστικές δράσεις, εκδηλώσεις και διαγωνισμοί -online και offline- θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα της Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

Με αγορές €25 και άνω, όλοι οι πελάτες συμμετέχουν στο Μεγάλο Διαγωνισμό της Praktiker και διεκδικούν:

Τρία ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού συνολικής αξίας €25.000 (1ος νικητής: €12.000, 2ος νικητής: €8.000 και 3ος νικητής: €5.000). Τις ανακαινίσεις θα επιμεληθεί η εξειδικευμένη εταιρία κατασκευών – ανακαινίσεων – διακόσμησης CONOUS Constructions.

Επιπλέον 25 πακέτα ανανέωσης και εξοπλισμού (με προϊόντα αξίας €500 το καθένα)

100 δωροεπιταγές Praktiker αξίας €25 η κάθε μία, για αγορές από τα καταστήματα Praktiker.

Επιπλέον:

Το αγαπημένο παιχνίδι «Τροχός της Τύχης» θα βρεθεί για 1-2 ημέρες σε όλα τα καταστήματα της Praktiker και θα προσφέρει πλούσια δώρα στους τυχερούς επισκέπτες των καταστημάτων (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα)

Σε συνεργασία με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Μαστορέματα», τον Ηλία Καραντωνίου και την Εύα Θεοτοκάτου, θα διοργανωθούν DIY events κατασκευών στις 5/11 στο Praktiker Μεταμόρφωσης & στις 12/11 στο Praktiker Ταύρου.

Εορταστικά online games θα προσφέρουν πλούσια δώρα σε πολλούς τυχερούς.

praktiker logo

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Praktiker, μείνετε συντονισμένοι στο www.praktiker.gr και στη σελίδα της Praktiker Hellas στο Facebook.