Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Τα πρωτοπόρα φαρμακοκαλλυντικά SkinCeuticals συνδυάζονται με τις πιο σύγχρονες θεραπείες για το δέρμα

Τα πρωτοπόρα φαρμακοκαλλυντικά SkinCeuticals συνδυάζονται με τις πιο σύγχρονες θεραπείες για το δέρμα

Ενημερώθηκα για τα συγκεκριμένα προϊόντα πριν από λίγες μέρες και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Πρόκειται για φαρμακευτικά προϊόντα που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά οι δερματολόγοι στο ιατρείο τους για αντιοξειδωτικές θεραπείες και θεραπείες αντιγήρανσης. Στο δερματολογικό ιατρείο της κ. Άσπας Ζάχαρη γνώρισα τα προϊόντα SkinCeuticals της L’Oreal, τα οποία είναι ειδικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος, τα οποία συνδυάζονται άριστα με τις κλινικές εφαρμογές στο Δερματολογικό Ιατρείο για ενίσχυση του αποτελέσματος. Πιο συγκεκριμένα τα φαρμακοκαλλυντικά SkinCeuticals ενεργοποιούν την επιδερμίδα μας ώστε να δεχτεί στη συνέχεια και να αξιοποιήσει την καλλυντική περιποίηση που της προσφέρουμε καθημερινά πρωί και βράδυ. Προσωπικά, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μου, έπρεπε να χρησιμοποιήσω τον ορό Phloretin CF, ο οποίος είναι ευρέως φάσματος αντιοξειδωτικό με βιταμίνη C που προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από μίας εβδομάδας χρήση, η επιδερμίδα έχει αποκτήσει πιο λεία υφή και είναι σαφώς πιο φωτεινή.

Ας δούμε τα προϊόντα πιο αναλυτικά:
Η εταιρεία Skinceuticals, θεωρείται παγκοσμίως πρωτοπόρος στα φαρμακοκαλλυντικά. Ιδρύθηκε το 1997 από μία ομάδα Αμερικανών δερματολόγων και επιστημόνων με καθοδηγητή τον Δρ. Sheldon R. Pinnell, χάρη στην έρευνά του πάνω στα αντιοξειδωτικά.

Τα προϊόντα SkinCeuticals είναι αφιερωμένα στην παροχή προηγμένης περιποίησης, που βασίζεται στην Επιστήμη.

Στηρίζονται σε 3 βασικές αρχές:

ΠΡΟΛΗΨΗ των πρώιμων σημαδιών γήρανσης από την οξείδωση του δέρματος, που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες (UV ακτινοβολία, ρύπανση, κάπνισμα,στρες)

ΔΙΟΡΘΩΣΗ των ορατών σημαδιών γήρανσης

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του δέρματος από τις βλάβες λόγω έκθεσης στη UV ακτινοβολία

ΣΤΟΧΟΣ η βελτίωση της υγείας του δέρματος λόγω της υψηλής δραστικότητας των συνθέσεων που δημιουργήθηκαν μετά από δεκαετίες επιστημονικής έρευνας και αποτελούνται από καθαρής μορφής ενεργά συστατικά που διευσδύουν αποδεδειγμένα στο δέρμα. Προερχόμενα από τις Η.Π.Α., χρησιμοποιούνται και συστήνονται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς για διόρθωση των σημαδιών γήρανσης και για πρόληψη μελλοντικών βλαβών στο δέρμα.

PHLORETIN CF GEL

Phloretin Gel

PHLORETIN CF.

Phloretin

C E FERULIC.

Ferulic


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.