Αρχική Γωνιά του μαθητή Τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα της «Έδρας» στηρίζουν παιδιά και εφήβους με δυσκολίες μάθησης και αναπτυξιακές διαταραχές

Τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα της «Έδρας» στηρίζουν παιδιά και εφήβους με δυσκολίες μάθησης και αναπτυξιακές διαταραχές

Τις πόρτες τους για την νέα σχολική χρονιά άνοιξαν τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στις 17 Σεπτεμβρίου και από φέτος οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους είναι πιστοποιημένες με ISO 9001:2008. Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» να έχει εντάξει στο δυναμικό της ένα ακόμα Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο. Πρόκειται για το νέο Κέντρο στην Κηφισιά το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με την “Κοινωνική Μέριμνα” ΝΠΔΔ του Δήμου Κηφισιάς αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τον αριθμό των Κέντρων σε 15 συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος «e-learning», με τον δήμο Ύδρας και του προγράμματος «Κατ’Οίκον».

Την σχολική χρονιά 2014-2015 τα Ψυχοπαιδαγωγικά εξυπηρέτησαν περισσότερα από 800 παιδιά και τις οικογένειες τους, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί με την λειτουργία του νέου μας Κέντρου. Τα Κέντρα προσφέρουν ειδικά προγράμματα σε παιδιά και εφήβους με δυσκολίες μάθησης και αναπτυξιακές διαταραχές προσφέροντας ειδικά προγράμματα:

Λογοθεραπείας
Εργοθεραπείας
Ειδικής διαπαιδαγώγησης
Ψυχολογική Στήριξη & Συμβουλευτική Παιδιού και Οικογένειας
Και Εναλλακτικά Θεραπευτικά Προγράμματα για παιδιά όπως:
Εικαστική Θεραπεία

ψυχοπαιδαγωγικά

Οι υπηρεσίες παρέχονται με την κάλυψη των Ασφαλιστικών Ταμείων των εξυπηρετούμενων οικογενειών χωρίς την επιπλέον οικονομική τους συμμετοχή, δωρεάν για τους άπορους και τους ανασφάλιστους

Πιστοποίηση των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων από την

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων του Κοινωνικού Φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» πιστοποιήθηκαν με ISO 9001:2008

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής Κέντρα: Πνοή Περιστερίου, Ιλιαχτίδα 1, Ιλιαχτίδα 2 , Μελία 1, Μελία 2, Πνοή Ηρακλείου Αττικής, Πνοή Χαϊδαρίου & Πνοή Υμηττού.

Τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα Παιδιού και Οικογένειας σε συνεργασία με τοπικές Δημοτικές Αρχές (Δήμος Ιλίου, Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Δήμος Ηρακλείου Αττικής και Δήμος Δάφνης Υμηττού, Ύδρας).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.