Αρχική Νέα Tα Public συμμετέχουν στην καμπάνια "Ένα στα Πέντε" για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Tα Public συμμετέχουν στην καμπάνια "Ένα στα Πέντε" για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Πώς μπορεί ένα παιδί να προστατεύσει τον εαυτό του από μια κατάσταση που απειλεί την ασφάλειά του; Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση δεν έχει ηλικία, ούτε φύλο και τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά. Ένα στα πέντε παιδιά στην Ελλάδα πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης.

Τα Public, συνεπή στην υλοποίηση του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους με επίκεντρο το παιδί και σας προσκαλούν να ενημερωθείτε για την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».

niki2

Η καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από τη βουλευτή Έλενα Ράπτη, παρουσιάζει την ιστορία κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης» που διδάσκει στα παιδιά με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό τρόπο ότι το σώμα τους, τους ανήκει.

Στις τέσσερις προγραμματισμένες εκδηλώσεις ενημέρωσης των Public, στα καταστήματά τους στο Μαρούσι, στο Σύνταγμα, στην Τσιμισκή και στο Golden Hall, εθελοντές της καμπάνιας θα διανέμουν δωρεάν το DVD «Το Μυστικό της Νίκης» με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων και την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Βρείτε «Το Μυστικό της Νίκης» στα Public και βοηθήστε τα παιδιά σας να αντιληφθούν τον κίνδυνο και να εκμυστηρευτούν ό,τι τα ενοχλεί ή δυσκολεύει στην καθημερινότητα τους.

Πληροφορίες εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης για την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

• 3 Σεπτεμβρίου, Public Golden Hall, 12.00
• 3 Σεπτεμβρίου, Public Συντάγματος, 12.00
• 10 Σεπτεμβρίου, Public The Mall, 12.00
• 10 Σεπτεμβρίου, Public Τσιμισκή, 12.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.