Αρχική InfoTeens Style Τα Reebok Classics παρουσιάζουν το My City Story!

Τα Reebok Classics παρουσιάζουν το My City Story!

Screen-Shot-2013-10-04-at-1.03.11-PMΣε συνέχεια της παγκόσμιας καμπάνιας Live With Fire, τα Reebok Classics, σε συνεργασία με το περιοδικό Ozon Raw, δημιουργούν την καμπάνια #Reebokclassics_My City Story. Με φόντο την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη η καμπάνια αυτή παρουσιάζει ανθρώπους που ζουν στην πόλη, εμπνέονται από αυτήν και δημιουργούν γι’ αυτήν δίνοντας μία άλλη διάσταση στην καθημερινότητα μέσα από το πάθος τους για το έργο τους.

Οι άνθρωποι αυτοί ζουν ανάμεσά μας, αγαπούν την πόλη, δημιουργούν με πάθος και νιώθουν ευτυχισμένοι που μπορούν να εκφράζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, άλλοτε με έναν τρόπο εκκεντρικό και άλλοτε με έναν τρόπο ρομαντικό ή πρωτότυπο. Μέσα από την αγάπη τους για το έργο τους και για την πόλη έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν οι ίδιοι ωστόσο όμως θεωρούν πως έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Στην τελική, γι’ αυτούς σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει τους ανθρώπους που εμπνέονται από την πόλη, δημιουργούν γι’ αυτή και καταφέρνουν να πετύχουν μέσα από την αγάπη τους για το έργο τους. Κεντρικό μήνυμα της #Reebokclassics_My City Story είναι να ζούμε με πάθος, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ.

Οι 8 ambassadors φορούν Reebok Classics items και μιλούν, μέσα από 6 διαφορετικά videos ειδικά σχεδιασμένα για την καμπάνια, για όσα τους εμπνέουν, αυτά που αγαπούν και για τη δουλειά τους η οποία συνδέεται άμεσα με την πόλη αυτή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.