Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα Σάββατα παίζουμε θέατρο στο dancevacuum (από 3/5)

Τα Σάββατα παίζουμε θέατρο στο dancevacuum (από 3/5)

Photo_Θεατρικό ΠαιχνίδιΤα Σάββατα του Μαΐου, τα παιδιά απολαμβάνουν ποιοτική διασκέδαση, στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού στο dancevacuum. Κάθε εργαστήρι έχει διαφορετική θεματολογία και μετατρέπει το Σάββατό μας (10:30-12:30) σε μια ημέρα διασκέδασης γεμάτη κέφι και ομαδικό παιχνίδι!

Οι ειδικοί εμψυχωτές, “ξεκλειδώνουν” τη φαντασία των παιδιών και δημιουργούν ένα μοναδικό κόσμο παιχνιδιού και διασκέδασης. Τα παιδιά, με εκπαιδευτικό εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι, παίζουν, αυτοσχεδιάζουν και κοινωνικοποιούνται μέσα στην ομάδα. Το θεατρικό παιχνίδι τα βοηθάει να εκφραστούν μέσα από το σώμα τους, να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις τους και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Κάθε παιδί της ομάδας παίρνει για αναμνηστικό της ημέρας τη χειροτεχνία, που θα κατασκευάσει το ίδιο, στο τέλος του προγράμματος.

Ενδεικτικές θεματικές:
Σάββατο 3/5: Ξεμπερδεύοντας τον κόσμο των Συναισθημάτων μας

Μέσα από παραμύθια, βιωματικά παιχνίδια και χειροτεχνίες αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τα συναισθήματά μας και συνειδητοποιούμε καταστάσεις και συμπεριφορές.

Σάββατο 10/5: Όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί

Με ζωηρά θεατρικά παιχνίδια και μέσω της δημιουργικότητας μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τους άλλους και ευαισθητοποιούμε τα παιδιά ως προς την διαφορετικότητα και τις διακρίσεις βοηθώντας τα να γνωρίσουν και να αποδεχτούν τον εαυτό τους και τους άλλους.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2723415 και 6937-734259

Κόστος Συμμετοχής: 10 € το παιδί (στα αδελφάκια παρέχεται έκπτωση)

dancevacuum

Διογένους 42, Χαλάνδρι, στάση Μετρό “Αγία Παρασκευή”


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.