Αρχική Τηλεοπτικά Τα Σάββατα του Μαρτίου "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" ζωντανεύει στο Disney Junior (από 5/3)

Τα Σάββατα του Μαρτίου "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" ζωντανεύει στο Disney Junior (από 5/3)

Το Disney Junior είναι τώρα το σπίτι του Περήφανου Βασιλείου! Αυτό το μήνα, για να γιορτάσετε την πρεμιέρα της Φρουράς των Λιονταριών, δείτε μία από τις τρεις ταινίες του "Βασιλιά των Λιονταριών" κάθε Σάββατο τις πρώτες τρεις βδομάδες του Μαρτίου και ξανά αργότερα μέσα στο μήνα.

Ξεκινάμε το μήνα με το διαχρονικό "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" το Σάββατο 5 Μαρτίου και βλέπουμε πώς ο μικρός Σίμπα μαθαίνει και αγκαλιάζει τον κύκλο της ζωής. Το επόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου στις 11:25 είναι σειρά για την ταινία "Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το βασίλειο του Σίμπα", όπου η κόρη του Σίμπα ερωτεύεται τον διάδοχο του εγκληματία Σκαρ. Θα καταφέρει το νεαρό ζευγάρι να επανενώσει τα λιοντάρια; Τέλος, έχουμε τον "Βασιλιά των Λιονταριών 1½" το Σάββατο 19 Μαρτίου, μία πολύ ευχάριστη ταινία που παρακολουθεί την ιστορία του Βασιλιά των Λιονταριών μέσα από τα μάτια των δύο από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ταινίας, του Τιμόν και του Πούμπα, βλέποντας επίσης πώς ήταν η ζωή τους πριν γνωριστούν.

Δείτε τις ταινίες κάθε Σάββατο στις 11:25 με επανάληψη στις 17:15


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter