Αρχική Νέα Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για την τύχη της 4χρονης Άννυ

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για την τύχη της 4χρονης Άννυ

885716_925003064219087_8692472894756081254_oΝέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Αννυ στις 21 Απριλίου, για την οποία έχει σημάνει Amber Alert.

Πρώτον: Η 4χρονη Αννυ δεν «συμπαθούσε» το φερόμενο βιολογικό της πατέρα. Είχε τάσεις φυγής και ήθελε να πάει στη γιαγιά της στη Βουλγαρία, που την είχε μεγαλώσει. Είχε κάνει απόπειρες να φύγει τους δύο μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται όταν κοιμόταν ο φερόμενος πατέρας της να άνοιξε την πόρτα και να έφυγε, ωστόσο προκαλεί εντύπωση πώς με τόσο μεγάλη δημοσιότητα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την παρουσία της σε κάποιο σημείο.

Δεύτερον: Μπορεί ο πατέρας της να την έκρυψε κάπου φοβούμενος ότι η Δημητρίνα Μπορίσοβα θα έφευγε με το παιδί στη Γερμανία, όπου βρίσκεται ένας 40χρονος φίλος της, προκειμένου να μείνει εκεί. Ο Γερμανός φίλος φέρεται να της είχε δώσει πρόσφατα 12.000 ευρώ, με 4.000 ευρώ από αυτά να εντοπίζονται στο σπίτι του 70χρονου που φιλοξενούσε τη μητέρα. Η πιθανή φυγή της 25χρονης θα έκοβε ένα σημαντικό «έσοδο» για την αγορά ναρκωτικών ουσιών, χρήστες των οποίων είναι το ζευγάρι. Δεν αποκλείεται ακόμη και η «σκηνοθεσία» εξαφάνισης για την αναζήτηση οικονομικής βοήθειας από τον Γερμανό φίλο.

Τρίτον: Ο «Σάββας», όπως είναι το όνομα του φερόμενου πατέρα, στις διαδοχικές ανακρίσεις του από τους προϊσταμένους της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Η. Αλεβιζόπουλο και Γ. Μπουροδήμο, διαφοροποιεί κάθε φορά τις εκδοχές του. Αρχικά επικαλείται την πρώτη, έπειτα υποστηρίζει ότι είχε πάει την Αννυ στη μητέρα του και έφυγε από εκεί, ενώ αργότερα ισχυρίστηκε ότι την έχασε στο πάρκο.

Γνωρίζει το ζευγάρι

Το μοναδικό δεδομένο στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Αννυς είναι πως το ζευγάρι γνωρίζει τι έχει γίνει το παιδί και εκεί ασκούνται πιέσεις προκειμένου να αντληθούν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Ολα τα παραπάνω αποτελούν αστυνομικές εκτιμήσεις και ισχυρισμούς του ζευγαριού σε ένα πλαίσιο διαρκών αντιφάσεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-typos.com ανάμεσα σε αυτά δεν έχει αποκλειστεί ακόμη και να έχει συμβεί το μοιραίο στο 4χρονο κορίτσι, χωρίς όμως και για αυτή την απευκταία εκδοχή να υπάρχουν στοιχεία που να την επιβεβαιώνουν ή να τη διαψεύδουν.

Αρχικά οι αστυνομικοί, μέσω ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο οποίο είχε μείνει το ζευγάρι, έφθασαν στα ίχνη του φερόμενου πατέρα της μικρής, ο οποίος συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με 5 μήνες φυλάκιση για διακεκριμένες φθορές. Από την πορεία των ερευνών διαπιστώθηκε ότι η 25χρονη μητέρα είχε ταξιδέψει στη Γερμανία, αφήνοντας το παιδί στον πατέρα του. Οταν επέστρεψε φέρεται να της είπε: «Μην τρομάξεις. Εχασα το παιδί». Στη συνέχεια οι δυο τους ταξίδεψαν στη Σόφια Βουλγαρίας. Η 25χρονη φέρεται να μετάνιωσε για τη φυγή της και επέστρεψε προκειμένου να δημοσιοποιήσει την εξαφάνιση της κόρης της.

Η ανύπαρκτη «Σύλβια» ήταν δική της επινόηση για να προστατεύσει τον πατέρα του παιδιού. Οι αστυνομικοί έχουν έρθει σε επικοινωνία με το 40χρονο Γερμανό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι φίλος με την 25χρονη και το πρόσφατο ταξίδι της εκεί, ενώ για τη «δωρεά» χρημάτων επιφυλάχθηκε να απαντήσει έως ότου απευθυνθεί στο δικηγόρο του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.