Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

assets_LARGE_t_420_54174344Ο Όμιλος Βερόπουλος στηρίζει τα «Παιδικά Χωριά SOS», προσφέροντας 2.500 απορρυπαντικά πλυντηρίου σε σκόνη, για τις ανάγκες της λειτουργίας του ίδιου του οργανισμού αλλά και των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν σε έξι πόλεις στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ανέλαβε την τμηματική παράδοση των απορρυπαντικών στα «Παιδικά Χωριά SOS», έχοντας ήδη παραδώσει τα πρώτα 400 απορρυπαντικά στις αποθήκες του οργανισμού.

Για τον Όμιλο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ενίσχυση του σπουδαίου κοινωνικού έργου που επιτελούν τα «Παιδικά Χωριά SOS», είναι μια απόφαση που συνάδει με τη διαρκή δέσμευση της εταιρείας για κοινωνικά υπεύθυνη λειτουργία και στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ιδιαίτερα στις σημερινές δυσμενείς συνθήκες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.