Αρχική Deco Τα σχολεία ξεκινούν - Προετοιμάζω το χώρο μου για τη νέα σχολική χρονιά!

Τα σχολεία ξεκινούν - Προετοιμάζω το χώρο μου για τη νέα σχολική χρονιά!

1

Η οργάνωση του διαβάσματος των παιδιών δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, κάποιες φορές δεν έχουν όρεξη, άλλοτε ισχυρίζονται ότι δεν προλαβαίνουν και άλλοτε ότι τα ξέρουν όλα! Όπως και να έχει, ξεκινά η καινούρια σχολική χρονιά και τα παιδιά χρειάζονται ένα χώρο για μάθουν να εργάζονται με προσοχή.

2

Δημιουργήστε στο δωμάτιο τους, ένα χώρο-γραφείο, ανάλογα με την ηλικία τους και διακοσμήστε τον – κρεμώντας αφίσες, ζωγραφιές ή βάφοντας τον τοίχο πίσω από το γραφείο με ιδιαίτερο τρόπο- ώστε να κάνετε το περιβάλλον όμορφο και λειτουργικό για τον μαθητή.

3

Αν ο χώρος για γραφείο δεν είναι πολύ μεγάλος, αγοράστε επιτραπέζιες συρταριέρες για τα μικροαντικείμενα της καθημερινότητας. Κανείς δεν πρέπει να θέλει να εργάζεται σε ακατάστατο γραφείο! Φροντίστε το σωστό φωτισμό με ένα πορτατίφ για τον καθένα, στην αριστερή πλευρά του γραφείου.

Διακοσμήστε τον τοίχο, με ένα μαυροπίνακα!

4

Αν έχετε 2 ή 3 παιδιά που χρειάζονται γραφείο, αυτή η λύση είναι πολύ πρακτική. Ετοιμάστε το μονόγραμμά τους και κρεμάστε το πάνω από τη θέση του καθενός! Χρησιμοποιείστε μακετόχαρτο σαν βάση, που θα βρείτε στα βιβλιοπωλεία! Μαρκαδόροι και κοπίδι, απαραίτητα.

5

Αν έχετε 3 ή περισσότερα παιδιά, τότε η λύση αυτή είναι για σας! Βρείτε ένα σημείο στο σπίτι, όπου μπορούν τα παιδιά να συγκεντρώνουν τα πράγματα για την επόμενη μέρα. Κρεμάστε από ένα κάδρο με τη φωτογραφία του καθενός ή μια χειροτεχνία με μονογράμματα!

Καλή σχολική χρονιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.