Αρχική InfoTeens Style Τα συλλεκτικά Diesel Reboot Τ-shirts περιμένουν να τα αποκτήσεις!

Τα συλλεκτικά Diesel Reboot Τ-shirts περιμένουν να τα αποκτήσεις!

567763_DieselrebootΜετά την επιτυχία της ανατρεπτικής teaser καμπάνιας # DIESELREBOOT,η Diesel αναπαράγει τις ψηφιακές εικόνες και τα mottos επάνω σε t shirts. Η καμπάνια που δημιουργήθηκε από το Nicola Fomichetti το νέο artistic director του brand, η οποία έχει προβληθεί τους τελευταίους μήνες στα κτήρια των μεγαλύτερων πόλεων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας, δηλώνει και την επικείμενη ‘’επανεκκίνηση’’ της Diesel .

diesel-tshirt-reboot-bliss-maglieta-00sctt-0791b-900_fΟ Nicola Formichetti δηλώνει ότι τα συνθήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αγγίξεις μια κοινότητα και να συγκεντρώσεις τους ανθρώπους γύρω από ένα σκοπό . Η σειρά αυτή των tshirts αποτελείται από πορτραίτα που συνοδεύονται από σύντομες, προκλητικές δηλώσεις.

Τα tshirts είναι unisex και βγαίνουν σε 2 χρώματα : λευκό και μαύρο, με 5 διαφορετικά θέματα : «’’The Pope" , " Dieselreboobs ", " The rebel", " I write my own story» και «creativity is my weapon» και είναι διαθέσιμα στο Diesel store Golden Hall, στα Diesel shop in shops των πολυκατάστημάτων και σε επιλεγμένους συνεργάτες.

diesel-tshirt-reboot-rebel-maglieta-00scu2-0w91b-100_f


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.