Αρχική InfoSchool Λύκειο Τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων

πανελληνιες17Στα μαθήματα Κατεύθυνσης Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τα θέματα της Βιολογίας
Τα θέματα της Χημείας-Βιοχημείας
Τα θέματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μέτριας δυσκολία ήταν τα θέματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το κυρίως θέμα στην Νεοελληνική Γλώσσα είναι μη αναμενόμενο και μπορεί να απαντηθεί από αρκετά καλά ππροετοιμασμένους μαθητές. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις ερωτήσεις Β1 , Β2.α.

Εκτεταμένα και συνδυαστικά ήταν τα θέματα της Βιολογίας και απαιτούσαν πλήρη κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών που περιγράφονται στην εξεταστέα ύλη.

Όσον αφορά στη Χημεία ήταν για άρτια προετοιμασμένους με πολύ καλή γνώση της θεωρίας και των ασκήσεων. Τα θέματα στη Βιοχημεία δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερη δυσκολία. Απαιτείται όμως πλήρη κατανόηση και αποστήθιση των αντιδράσεων του μεταβολισμού από το κεφάλαιο 9 για το θέμα Δ2.

Βατά ήταν τα θέματα στο μάθημα ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.