Τα τρία αδερφάκια επέστρεψαν στη μητέρα τους χάρη στο Twitter

αδερφάκια

Τρία αδελφάκια, επτά, πέντε και τεσσάρων ετών, εγκαταλείφθηκαν από τον πατέρα τους σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Νέο Δελχί. Ένας δημοσιογράφος που συνόδευε τους γονείς του στον σιδηροδρομικό σταθμό, όταν είδε τρία αδελφάκια μόνα και εγκαταλελειμμένα, να έχουν αγκαλιάσει το ένα το άλλο για να προστατευθούν από το κρύο, στάθηκε, γιατί του κίνησαν την περιέργεια.

33χρονος Abhishek Shukla βιαζόταν να φύγει από το σημείο, αλλά έστειλε ένα μήνυμα στο Twitter, στο οποίο έγραφε: «Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αυτά τα παιδιά στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Νέο Δελχί, στην είσοδο της πλατφόρμας 16;».
Children_03

Το tweet του δημοσιογράφου έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και ο αστυνομικός διευθυντής Madhur Verma, που το είδε, έστειλε αμέσως τους άνδρες του στο σημείο για να αναζητήσουν τα παιδιά. Τα τρία αδελφάκια, Rahnuma, 7, Raja, 5, και Sanya, 4, είχαν στο μεταξύ μεταφερθεί σε μια άλλη πλατφόρμα του σταθμού, στην οποία εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς πεινασμένα και φοβισμένα.

Τι είχε συμβεί; Οι γονείς των τριών παιδιών είναι χωρισμένοι και τα είχε πάρει ο πατέρας τους, που ζει σε άλλο κρατίδιο, για μία ημέρα. Όταν βράδιασε ο άντρας τα άφησε στον σιδηροδρομικό σταθμό και τους είπε ότι θα περάσει η μητέρα τους να τα παραλάβει…

PAY_AbandonedChildren_10
Η αστυνομία παρέδωσε τα παιδιά στην μητέρα, η οποία δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της δεν της είχε ζητήσει να πάει στον σταθμό για να πάρει τα παιδιά και ανέφερε ότι νόμιζε πως ήταν ακόμα με τον πατέρα τους.

Ο αστυνομικός διευθυντής Madhur Verma ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι τα τρία αδελφάκια είναι πλέον ασφαλή στο σπίτι τους, κοντά στην μητέρα τους. Οι χρήστες στο διαδίκτυο επαίνεσαν με θετικά σχόλια τον Verma για την καλή δουλειά που έκανε ο ίδιος και η ομάδα του!