Αρχική InfoBaby Τοκετός Τα βιντεοπαιχνίδια βοηθούν τις γυναίκες να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης

Τα βιντεοπαιχνίδια βοηθούν τις γυναίκες να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης

active1Τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις νέες μανούλες να επιστρέψουν στα κιλά που είχαν πριν την εγκυμοσύνη.

Έρευνα αποκάλυψε ότι ένας γρήγορος τρόπος για να χάσουν οι γυναίκες βάρος μετά τον τοκετό είναι η άσκηση με τη συνοδεία βιντεοπαιχνιδιών μέρα παρά μέρα για τρεις μήνες.

Γυναίκες που έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους το περασμένο έτος έχασαν κατά μέσο όρο 5 ολόκληρα κιλά χωρίς να αποχωριστούν την άνεση του σαλονιού τους.

Wii_Fit_U_demo_2Με τα κιλά της εγκυμοσύνης να αποτελούν απειλή για τις μητέρες που δυσκολεύονται να ασκηθούν, η συγκεκριμένη έρευνα αποδεικνύει ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι μία φθηνή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση.

Οκτώ νέες μητέρες χρησιμοποίησαν μία κονσόλα Wii Fit για να μιμούνται τις κινήσεις δραστηριοτήτων όπως τζόκινγκ, γιόγκα και χούλα χουπ για 45 λεπτά τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Κατά την έναρξη της μελέτης ήταν περίπου 8 κιλά βαρύτερες απ’ ότι πριν τον τοκετό. Μετά από τρεις μήνες άσκησης στο σπίτι είχαν χάσει περισσότερο από το μισό βάρος που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η άσκηση στο σπίτι θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επωφελής για τις νέες μητέρες που δεν έχουν το χρόνο ή την αυτοπεποίθηση να ασκηθούν στο γυμναστήριο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.