Αρχική InfoSchool Δημοτικό «Τα βιβλία ταξιδεύουν παντού» στο Δήμο Ελευσίνας

«Τα βιβλία ταξιδεύουν παντού» στο Δήμο Ελευσίνας

Young-girl-reading-in-lib-001Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Ελευσίνας για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στις παιδικές ηλικίες, η Αισχύλεια Δημοτική Βιβλιοθήκη ξεκίνησε ένα καινούριο πρόγραμμα με τίτλο «Τα βιβλία ταξιδεύουν παντού».

Πρόκειται για δύο βαλίτσες γεμάτες ποιοτικά βιβλία που θα αφήνονται για το διάστημα 2 περίπου μηνών σε μια σχολική μονάδα του Δήμου. Τα παιδιά θα έχουν με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα να δανείζονται ευκολότερα βιβλία που τα ενδιαφέρουν, να διαβάζουν μαζί με τους δασκάλους τους ή να προβαίνουν σε δικές τους δημιουργίες με αφορμή το βιβλίο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε ήδη με την παράδοση των βαλιτσών από το Δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, και τον υπεύθυνο της Αισχύλειας Βιβλιοθήκης, Βαγγέλη Μανώλακα, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας.

Όποιο σχολείο ή σύλλογος γονέων ενδιαφέρεται να συνεχίσει το ταξίδι των βιβλίων μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην Αισχύλεια Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελευσίνας (Παγκάλου και Κίμωνος, τηλ. 210 55 65 601).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.