Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Τα Βριλήσσια αποκτούν κοινωνικό φροντιστήριο

Τα Βριλήσσια αποκτούν κοινωνικό φροντιστήριο

panellinies-570Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων διοργανώνει για την σχολική χρονιά 2013-2014, κοινωνικό φροντιστήριο γιαμαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, περιοχής Βριλησσίων.

Οι καθηγητές οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και οι μαθητές οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, παρακαλούμε
όπως δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00π.μ έως 13:00μ.μ στα τηλέφωνα: 210.6135611 και 210.8100224.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.