Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Τα χαλιά που μαγεύουν στην Καζαμπλάνκα - Δείτε το υπέροχο βίντεο!

Τα χαλιά που μαγεύουν στην Καζαμπλάνκα - Δείτε το υπέροχο βίντεο!

Κάθε βήμα κι άλλο χρώμα!

Υπέροχοι συσχετισμοί σχεδίων και χρωμάτων αναπτύσσονται ανάλογα με τα βήματα όσων περπατούν πάνω στο διάδρομο!  Ένα μαγικό ταξίδι με τα μαγικά χαλιά, που θα σας εντυπωσιάσει!

"Τα Μαγικά Χαλιά" είναι μια διαδραστική εγκατάσταση φωτός στην πρώην Ιερή Καρδιά της Καζαμπλάνκα, ένα τεράστιο χαλί φωτός επάνω στο πάτωμα του κεντρικού διαδρόμου της εκκλησίας.

Ως θεατές θα απολαύσετε μια βόλτα σε όλη την καλειδοσκοπική επιφάνεια, πολύχρωμες συστάδες κυττάρων να πολλαπλασιάζονται! Σχεδιασμένο από τον διάσημο ψηφιακό καλλιτέχνη Miguel Chevalier, τα μαγικά χαλιά σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας έμπνευση από τον κόσμο της βιολογίας!

Δείτε εδώ ένα υπέροχο ψηφιακό ταξίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter