Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Δείτε το στολισμένο σπίτι που τα φωτάκια χορεύουν στο ρυθμό αγαπημένων μελωδιών

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Δείτε το στολισμένο σπίτι που τα φωτάκια χορεύουν στο ρυθμό αγαπημένων μελωδιών

στολισμένο σπίτιΤα Χριστούγεννα είναι μια μαγική περιόδος που όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις πολύχρωμα φωτάκια να αναβοσβήνουν, οι δρόμοι να πλημμυρίζουν με φως και στην ατμόσφαιρα να πλανάται μια αίσθηση αγαλλίασης. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σκορπούν παντούν τις όμορφες μελωδίες τους και μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν το εορταστικό κλίμα.

Έχετε φανταστεί ποτέ ότι τα φωτάκια με τα οποία στολίζουμε περιμετρικά τα σπίτια και τα μπλακόνια μας θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα είδος Χριστουγεννιάτικου υπερθεάματος που παντρεύει με μοναδικό τρόπο, χρώματα, μελωδίες και φώτα; Αυτό ακριβώς έκαναν πράξη οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο εξωτερικό καταφέρνοντας να συγχρονίσουν τη ροή φωτεινότητας από τα λαμπάκια που στολίζουν το σπίτι τους με το ρυθμό και την μελωδία αγαπημένων Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Πάρτε μια γεύση από αυτό το ασυνήθιστο θέαμα:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.