Αρχική InfoMommy Υγεία Τα χρώματα που μας χαλαρώνουν, και αυτά που μας γεμίζουν ενέργεια και αποφασιστικότητα

Τα χρώματα που μας χαλαρώνουν, και αυτά που μας γεμίζουν ενέργεια και αποφασιστικότητα

gi-rainbow-art

Ως γνωστό τα χρώματα συμβάλλουν ιδιαίτερα στην ψυχική μας υγεία και διάθεση. Δείτε λοιπόν πιο να διαλέξετε ανάλογα με το πώς νοιώθετε.

Κόκκινο για δράση: το φυσικό τονωτικό του οργανισμού μας. Βάζει φωτιά στο μυαλό, την καρδιά και το σώμα μας.

Πορτοκαλί, το αντικαταθλιπτικό: βελτιώνει την ψυχική μας υγεία, απελευθερώνει το πνεύμα και βοηθά να εμπνευστούμε λύσεις κι αποτελεσματικές ιδέες.

Γαλάζιο για ηρεμία: θυμίζει θάλασσα, θυμίζει ουρανό κι έτσι το σώμα αντιδρά θετικά με γαλήνια αποτελέσματα. Κατά συνέπεια ηρεμούμε και η λύση στα προβλήματα, εμφανίζεται ως εκ θαύματος στο μυαλό μας.

Κίτρινο για αυτογνωσία: αποβάλλει τις αρνητικές σκέψεις και τις φοβίες. Ευνοεί την αυτογνωσία, την αυτοκριτική και την αυτοεκτίμηση.

Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, εστιάστε κάθε φορά σε αντικείμενα ή σε μεγάλες επιφάνειες με το αντίστοιχο χρώμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.