Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ταξιδεύουμε μουσικά στη Νάξο μέσω Agroquality Festival (17/5)

Ταξιδεύουμε μουσικά στη Νάξο μέσω Agroquality Festival (17/5)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑGROFESTIVALMεγάλη συναυλία-γιορτή με ελεύθερη είσοδο για το νησιώτικο τραγούδι διοργανώνεται στο πλαίσιο του Agroquality Festival της μεγαλύτερης ανοιχτής εκδήλωσης στην Αθήνα,στην Τεχνόπολις σήμερα Παρασκευή 17 Μαίου στις 9 το βράδυ. Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της προώθησης του τουρισμού στη Νάξο και επίσης μέσα απ’ αυτήν θα τιμηθεί ο αγαπημένος στιχουργός του έρωτα και της θάλασσας, Θανάσης Περιστεράκης για την προσφορά του στον πολιτισμό και το νησιώτικο τραγούδι. Μια εκδήλωση γεμάτη ήχο, φως και χρώμα, αλλά και πολλές εκπλήξεις! Θα ακουσθούν για πρώτη φορά τραγούδια απ΄το νέο cd του Βαγγέλη Κονιτόπουλου με τίτλο "Δρόμοι του έρωτα", και από το νέο cd της Ιωάννας Λεγάκη " Αύρα Αιγαίου"

Τραγουδούν με αγάπη για το το νησί τους και το Αιγαίο οι:

ΜΙΧΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΑΚΗ-ΝΑΣΙΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ -ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΓΑΚΗ-ΒΟΥΛΑ ΛΥΕΡΟΥ.

Στα βιολιά:ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ-ΜΑΝΟΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΚΑΓΚΩΣΗΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ και στα λαούτα:ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ.

Aκόμα θα συμμετέχει και η ΑνωτάτηΖαμπετική με τον Παντελή Αμπαζή.

Τεχνόπολις 
Πειραιώς 100


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.