Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου με αφετηρία το River West – Παιχνίδια, μουσικές και τα ξωτικά του Άη Βασίλη μάς περιμένουν!

Φέτος τα Χριστούγεννα ο κόσμος όλος έρχεται στο RIVER WEST, μέσα από ατελείωτες, ονειρεμένες, εορταστικές δραστηριότητες που υπόσχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου. Όπως ο Άη Βασίλης γυρνάει όλο τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα του στα παιδιά, έτσι και οι φίλοι του εμπορικού κέντρου θα ταξιδέψουν στις μητροπόλεις του κόσμου με μουσικές, χορούς, παιχνίδια και –φυσικά- τα ξωτικά του αγαπημένου Αγίου των παιδιών!

Τρία ακούραστα ξωτικά, η Γαλλίδα Pica, o Αμερικανός Yankee και η Ρωσίδα Bolsa θα συντροφεύουν τους μπόμπιρες που θα βρεθούν τις γιορτές στο RIVER WEST με face painting, πολύχρωμα μπαλόνια σε κάθε απίθανο σχέδιο και με απίστευτα ζογκλερικά κόλπα! Ταυτόχρονα, ο αγαπημένος Καρυοθραύστης θα κυκλοφορεί στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, γιατί φέτος το εμπορικό κέντρο RIVER WEST θα στεγάσει και το σπίτι του Άη Βασίλη. Η Βασιλένια, η αγαπημένη του σύζυγος, θα καλωσορίζει τα παιδιά και θα τα οδηγεί στον Άη Βασίλη για να ακούσει τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Συγχρόνως, απίθανες μουσικές εκδηλώσεις θα κατακλύζουν το εμπορικό κέντρο RIVER WEST όλη την εορταστική περίοδο. Παιδικές φωνούλες από τη χορωδία του ωδείου Αναγέννηση του δήμου Αιγάλεω θα κυρύξουν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, τραγουδώντας γνωστά και αγαπημένα κάλαντα από όλο τον κόσμο. Παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα, την Κάτω Ιταλία, την Φιλανδία, την Αφρική και την Αμερική θα τραγουδήσει και η χορωδία του αγαπημένου Θωμά Κινδύνη, πλυμμυρίζοντας τις καρδιές όλων με χαρά και αισιοδοξία. Η Sesame Band θα μας ταξιδέψει στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη παίζοντας ζωντανά τραγούδια από γνωστά μιούζικαλ και τζαζ ρυθμούς.

Η ψυχαγωγία και οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν εκεί! Το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του RIVER WEST περιλαμβάνει επίσης παραστάσεις και παραμύθια που θα μαγέψουν τα παιδιά και θα τα ταξιδέψουν σε κόσμους ονειρικούς. Μικροί και μεγάλοι που θα βρεθούν τις ημέρες των εορτών στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST θα μπορέσουν να απολαύσουν θεατρικά δρώμενα και παραμύθια, όπως τις «Καλικαντζαροζαβολιές», την παράσταση μαριονετών «Το μυστικό του Άη Βασίλη», το μουσικό παραμύθι «Η Χιονομπαλού» και τα «Χριστούγεννα με τα φτερά του Έρωτα», δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν και θα συγκινήσουν κάθε θεατή, μικρό ή μεγάλο!

Η κορύφωση έρχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα τρελό πάρτι με το δυναμικό σαξοφωνίστα Thomas Man! Την τελευταία ημέρα του χρόνου οι μικροί επισκέπτες του RIVER WEST θα λικνιστούν στους ρυθμούς του κόσμου με μελωδίες που θα τους ταξιδέψουν στην Ρώμη, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Λονδίνο, την Βουδαπέστη, την Μόσχα και την Νέα Υόρκη!
Φέτος τα Χριστούγεννα ο κόσμος όλος στο River West!

xmas2016_river_press

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12

14.00-16.00

Χριστουγεννιάτικη συναυλία

με την παιδική χορωδία του Ωδείου Αναγέννηση

 

Η παιδική χορωδία του Ωδείου Αναγέννηση του Αιγάλεω κηρύσσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του RIVER WEST τραγουδώντας γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

   
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12

12.00-13.00

«Το μυστικό του Αη Βασίλη»   παράσταση μαριονέτας

                                                                               

Φέτος τα Χριστούγεννα το στολισμό του σπιτιού έχουν αναλάβει οι δύο ήρωές μας, ο Μίμης και η Κατερίνα. Γεμάτοι ενθουσιασμό για την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με φόντο το αναμμένο τζάκι. Όμως τα παιδιά θα πέσουν πάνω στο δέντρο, θα το ρίξουν, οι μεγάλοι θα θυμώσουν, για να εμφανιστεί ο Άγιος Βασίλης που θα επαναφέρει το δέντρο και να μεταδώσει σε όλους το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

   
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12

12.00-15.00

Συναυλία της Sesame Band

                 

Γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μιούζικαλ, που ο ερμηνευτικός τους ήχος προσεγγίζει την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.
                                                                                                 
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12  
12.00-13.00

«Τα Κάλαντα του Κόσμου» 

από την Χορωδία του Θωμά  Κινδύνη

 

 

 

 

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από όλο τον κόσμο.  Από την Ελλάδα, την Κάτω Ιταλία, την Φιλανδία, την Αμερική, την Αφρική κ.τ.λ.
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12

 
14:00 – 15:00

«Καλικαντζαροζαβολιές»

Παιδική παράσταση απο τις «Μορφές Έκφρασης»

Μουσική χριστουγεννιάτικη διαδραστική παράσταση-παιχνίδι με  ζωντανή συμμετοχή των παιδιών.

Παραμονές Χριστουγέννων και οι καλικάντζαροι ανέβηκαν στη γη για να αναστατώσουν τη ζωή των ανθρώπων σε μια φιλήσυχη πόλη αλλά και να παρασύρουν τα παιδιά να τους ακολουθήσουν στις πιο τρομερές «καλικαντζαροζαβολιές»!

 

   
ΤΡΙΤΗ 27/12

18.00-20.00

Χριστούγεννα με τα φτερά του Έρωτα

Flash mob

 

Oι επισκέπτες του RIVER WEST θα εκπλαγούν ευχάριστα όταν ξαφνικά θα δουν μπροστά τους δύο χορευτές που θα χορέψουν γνωστά ερωτικά κομμάτια χορογραφημένα ειδικά για το RIVER WEST σε μοντέρνα χορογραφία και αισθητική. Στο τέλος θα κλείσουν με μουσική των Χριστουγέννων που θα παραπέμπει στο μπαλέτο Καρυοθραύστης!

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12

19.00-20.00

«Χιονομπαλού»

μουσικό παραμύθι της Μάρως Θεοδωράκη       

 

Η Χιονομπαλού είναι μια μικρή νιφάδα που ξαφνικά μέσα σε μια ολόκληρη μέρα μεταμορφώνεται σε μια αφράτη  χιονόμπαλα. Ο κόσμος γύρω της αλλάζει όταν ανακαλύπτει πως εκείνη δεν είναι ίδια  και πως πρέπει να προσαρμοστεί σε διαφορετικές συνθήκες. Δύσκολα αποδέχεται τον νέο της εαυτό όταν οι φίλοι της στο δάσος αλλά και η παρέα δυο μικρών παιδιών της αποκαλύπτουν την σημαντικότητα του εαυτού μας αλλά και τη μαγεία στο ταξίδι της ζωής.

 

   
ΠΕΜΠΤΗ 29/12

18.00-20.00

Χριστούγεννα με τα φτερά του Έρωτα

Flash mob

 

Όπ.π.

Oι επισκέπτες του RIVER WEST θα εκπλαγούν ευχάριστα όταν ξαφνικά θα δουν μπροστά τους δύο χορευτές που θα χορέψουν γνωστά ερωτικά κομμάτια χορογραφημένα ειδικά για το RIVER WEST σε μοντέρνα χορογραφία και αισθητική.

   
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12

12.00-15.00

Πάρτυ από τον μοναδικό σαξοφωνίστα Thomas Man      

                                                                                                                                       

Τελευταία ημέρα του χρόνου και λικνιζόμαστε στους ρυθμούς του κόσμου με τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν στην Ρώμη, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Λονδίνο, την Βουδαπέστη, την Μόσχα και τη Νέα Υόρκη!

 

Καθημερινές 12-22/12, 17.00-21.00

Καθημερινές 23-30/12, 12.00-20.00

Σαββατοκύριακα 10-31/12, 12.00-20.00

*Σάββατο 31/12, 12.00-16.00

 

Ο Άγιος Βασίλης με την Βασιλένια περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο σπίτι τους –που στεγάζεται στο RIVER WEST- μαζί με τα ξωτικά τους:

Yankee: Ποδηλάτης – μπαλονάς τριγυρίζει το εμπορικό κεντρο και μοιράζει μπαλόνια και χαμόγελα

Bolsa: κάνει τα ζογκλερικά της κόλπα με κέφι και ενέργεια

Pica: face painting στα παιδικά προσωπάκια

Καρυοθραύστης: μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού

 

river-west-horizontal-cmyk-emporiko

Εμπορικό Κέντρο River West
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)
Τηλ: 801 22 25 050
www.riverwest.gr