Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ταξίδι στον Υπόγειο Κόσμο»: Σειρά διαλέξεων στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (από 27/2)

«Ταξίδι στον Υπόγειο Κόσμο»: Σειρά διαλέξεων στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (από 27/2)

spilaiologiaΣειρά διαλέξεων με θέμα «Ταξίδι στον Υπόγειο Κόσμο» που απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά θα πραγματοποιήσει η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον σύλλογο «Σπηλαιολογία Θεσσαλονίκης Πρωτέας», από το Φεβρουάριο έως και τον Απρίλιο του 2014.

Πρόκειται για μία ξενάγηση στο μαγικό και μυστηριώδη κόσμο των σπηλαίων μέσα από την οποία, οι ακροατές  θα γνωρίσουν τα σπήλαια, θα μάθουν για τον τρόπο γέννησης τους, την ιστορία τους, τα μυστικά τους και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, που συνθέτουν το μυστηριώδες σπηλαιολογικό περιβάλλον.  Μέσα από  τη συζήτηση, οι συμμετέχοντες θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα αφομοιώσουν βασικές έννοιες, που αφορούν στα σπήλαια. Επίσης θα διοργανωθούν εκδρομές και επισκέψεις σε σπήλαια.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 19:30 με ελεύθερη είσοδο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης:

LINK


Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης- Γραφείο Εκδηλώσεων

Εθνικής Αμύνης 27, 546 21 Θεσσαλονίκη
2310. 374.808,
Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Βόγδανος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.