Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Ταξίδι: Tunnel Of Love,  σε 4 εποχές!

Ταξίδι: Tunnel Of Love,  σε 4 εποχές!

1

Λίγο πριν την Άνοιξη..

Ένα μοναδικό τούνελ, με εξαιρετική φυσική αρχιτεκτονική βρίσκεται στην Ουκρανία, κοντά στην κωμόπολη Kleven. Κάθε εποχή αλλάζει μορφή, μα πάντα είναι πανέμορφο!

2

Καλοκαίρι..

Μια καταπράσινη σήραγγα, που τη διασχίζει το τρένο,  ένα όμορφο παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν η φύση έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ελεύθερα.

3

Φθινόπωρο...

Η σήραγγα έγινε κατά τη διάρκεια πολλών ετών, καθώς το διερχόμενο τραίνο διαμόρφωσε τα δέντρα,  καθώς ταξίδευε πέρα δώθε 3 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια αρκετών ετών. Θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία της γης.

4

Χειμώνας...

Το τρένο καταλήγει τη διαδρομή του σε ένα εργοστάσιο ξυλείας και προσελκύει πλήθος κόσμου, ζευγάρια και οικογένειες για μικρές εκδρομές και όμορφες φωτογραφίες.

Λένε ακόμα, ότι αν βρεθείς σαυτό το μέρος και κάνεις μια ευχή, αυτή θα πραγματοποιηθεί!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.