Αρχική Νέα Ταλαιπωρία για 4χρονο αγοράκι στον έλεγχο του αεροδρομίου - Δεν θα πιστεύετε τι συνέβη!

Ταλαιπωρία για 4χρονο αγοράκι στον έλεγχο του αεροδρομίου - Δεν θα πιστεύετε τι συνέβη!

28023BB400000578-3056027-image-a-8_1430045742298Ένα 4χρονο αγοράκι υπέστη σωματικό έλεγχο από την ασφάλεια του αεροδρομίου East Midlands στην Αγγλία και στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδώσει στο προσωπικό το πλαστικό όπλο του, το οποίο κρίθηκε ως επικίνδυνο. Ο μικρός James Hayward έφτασε στο αεροδρόμιο συνοδευόμενος από τους γονείς του και με το πορτοκαλί όπλο που εκτοξεύει σφαίρες από σφουγγάρι στη χειραποσκευή του.

Όμως, οι αξιωματικοί της ασφάλειας ζήτησαν από τους γονείς του παιδιού να παραδώσουν το παιχνίδι του 4χρονου, όταν πέρασε από τα μηχανήματα ακτίνων Χ του συστήματος. Ο πατέρας του παιδιού επεσήμανε ότι οι έλεγχοι ασφαλείας είναι «γελοίοι» και επέκρινε τον τρόπο που το προσωπικό αντέδρασε στην κατάσταση.

"Συμφωνούμε απόλυτα με τον διεξοδικό έλεγχο, αλλά το να πάρουν το πλαστικό όπλο ενός παιδιού 4 ετών φάνηκε εντελώς αστείο. Δεν είχαμε καθόλου χρόνο να σταματήσουμε και να υποστηρίξουμε τη θέση μας. Έπρεπε να φύγουμε γιατί διαφορετικά θα χάναμε την πτήση μας. Εξήγησα στο γιο μου ότι θα πάρουμε ένα καινούργιο όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές του Πάσχα. Θεωρώ λίγο υπερβολική την αντίδραση του προσωπικού ασφαλείας, με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο", αναφέρει ο 44χρονος πατέρας του παιδιού.

Το αεροδρόμιο East Midlands ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και προσφέρθηκε να στείλει το παιχνίδι πίσω στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Doncaster της Αγγλίας. "Η ασφάλεια των επιβατών μας αποτελεί προτεραιότητά μας και όλοι οι κανονισμοί για την ασφάλεια αυτή καθορίζονται από την κυβέρνηση. Ο παρών κανονισμός ορίζει ότι κανένα είδος που μοιάζει με απαγορευμένο αντικείμενο δεν μπορεί να εισέλθει στο αεροσκάφος", ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

PAY-James-Hayward


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.