Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ταλαιπωρήστε από τριχόπτωση; Ήρθε η Dercos Neogenic, η 1η αγωγή για νέα μαλλιά

Ταλαιπωρήστε από τριχόπτωση; Ήρθε η Dercos Neogenic, η 1η αγωγή για νέα μαλλιά

vichy-dercos-neogenic-28-monodosesΤα εργαστήρια της L’Oreal μετά από 20 χρόνια ερευνών και 3 επιστημονικές δημοσιεύσεις, φέρνουν αποκλειστικά για τη VICHY, την επαναστατική καινοτομία: Dercos Neogenic. Με ένα νέο πατενταρισμένο μόριο, επεμβαίνουν στη λειτουργία των βλαστοκυττάρων, κατά τη διάρκεια αδράνειας του βολβού της τρίχας, προκαλώντας τη αναγέννησή της.

362269334_640Τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο ποσοστό των αντρών, ενώ σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, αφορά και τις γυναίκες. Πλήττει το 75% των αντρών, αρχίζοντας ήδη από τη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, ενώ στις γυναίκες εμφανίζεται στο 25% του πληθυσμού στα 35-40 χρόνια τους, ενώ αυξάνεται στο 60%, μετά την εμμηνόπαυση. Η αλωπεκία οφείλεται τόσο σε κληρονομικά χαρακτηριστικά, όσο και στον τρόπο ζωής μας (π.χ. διατροφή, ψυχολογία). Σημαντικό ρόλο στο κύκλο ζωής των τριχών παίζει και η εποχικότητα: περισσότεροι θύλακες τριχών μπαίνουν στην τελογενή φάση (πτώση) κατά την έναρξη της άνοιξης, η οποία συνεχίζεται το καλοκαίρι, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη τριχόπτωση το φθινόπωρο. Για ένα «φυσιολογικό» τριχωτό κεφαλής, εκτιμάται ότι ο φυσιολογικός αριθμός των τριχών που πέφτουν κάθε μέρα ανέρχεται κατά μέσο όρο στις 50 με 100. Όταν το όριο αυτό ξεπερνιέται, το τριχωτό βρίσκεται στη φάση της «μη φυσιολογικής» απώλειας τριχών.

Simple-Hair-Care-For-Men-Mens-Hair-Styling-Tips1STEMOXYDINE

Μετά τον εντοπισμό δύο αποθεμάτων αρχέγονων κυττάρων στον θύλακα της τρίχας, η L’ Oreal ανακάλυψε πρόσφατα, ότι για τη βέλτιστη λειτουργία τους, τα βλαστοκύτταρα του κατώτερου αποθέματος πρέπει να βρίσκονται σε υποξικό περιβάλλον, δηλαδή σε περιβάλλον με χαμηλό επίπεδο οξυγόνου. Συχνά, εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτίνες, στρες, ορμονικές διαταραχές) γεμίζουν το βολβό με οξυγόνο και αυτό αναστέλλει το έργο των βλαστοκυττάρων για τη δημιουργία νέων τριχών.

Η ανακάλυψη αυτή οδήγησε τη VICHY στη δημιουργία του 1ου πατενταρισμένου μορίου με βιομιμητική δράση, του Stemoxydine®, που μιμείται τις επιδράσεις του υποξικού περιβάλλοντος. Η συγκέντρωσή του 5% προάγει τη βέλτιστη λειτουργία των βλαστοκυττάρων σε ένα ιδανικό περιβάλλον, αυτό που αποτελεί και τη πηγή της νέας τρίχας. Η ανακάλυψη των αποθεμάτων των βλαστοκυττάρων των θυλάκων της τρίχας και η δημιουργία του Stemoxydine® συνιστούν μια παγκόσμια πρόοδο στην επιστήμη των μαλλιών.

Το προϊόν


Το Dercos Neogenic διαθέτει αμπούλες και απλικατέρ για εύκολη δοσολογία -χωρίς σπατάλη- και εφαρμογή/μασάζ. Έχει ευχάριστο άρωμα, στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει τα μαλλιά λιπαρά και κολλώδη.
Η αγωγή διεξάγεται σε έναν τριμηνιαίο κύκλο, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, εφαρμόζοντας μία μεμονωμένη δόση το πρωί ή το βράδυ σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Το Dercos Neogenic δεν έχει παρενέργειες και δε προκαλεί εθισμό στα μαλλιά, ούτε απαιτεί δέσμευση για χρήση εφ’ όρου ζωής. Συνίσταται η χρήση 3 συσκευασιών 28 μεμονωμένων δόσεων για μία ολοκληρωμένη αγωγή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.