Αρχική Famous Parents Τάμτα: «Η κόρη μου έζησε bullying στην Ελλάδα»

Τάμτα: «Η κόρη μου έζησε bullying στην Ελλάδα»

tamtaΤα περιστατικά bullying που μονοπωλούν τελευταία τις συζητήσεις στη χώρα μας δεν είναι καινούργια μόδα καθώς πολλοί είναι αυτοί που αποκαλύπτουν δημοσίως είτε ότι έχουν υπάρξει θύματα είτε έχουν δράσει ως θύτες επιθέσεων σε άλλους.

Η Τάμτα μιλώντας στην εκπομπή Όλα Καλά, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι η κόρη της έχει δεχτεί bullying λόγω της καταγωγής της από την Γεωργία. Ανέφερε μάλιστα τα εξής: «Η κόρη μου έζησε bullying στην Ελλάδα και στεναχωρήθηκα πολύ. Πιο πολύ bullying ‘έφαγε’ επειδή δεν μιλούσε τη γλώσσα όταν ήρθε εδώ. Είχαμε τέτοια προβλήματα, αλλά νομίζω έμαθε από αυτό. Δεν πιστεύω να της έχει μείνει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ελπίζω να έχω βοηθήσει κι εγώ σε αυτό το πράγμα, οπότε όλα μια χαρά».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.