Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Teens n' Jeans»: Δώσε το τζιν σου και κάνε χαρούμενο ένα παιδί

«Teens n' Jeans»: Δώσε το τζιν σου και κάνε χαρούμενο ένα παιδί

teens jeansΟ Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και το Σωματείο A.S.T.E.R.I., στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων για διοργανώνουν από κοινού  τη πρωτότυπη καμπάνια, με έντονο ανθρωπιστικό, αλλά και περιβαλλοντικό χαρακτήρα «Teens n' Jeans». Η δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «Συμμετέχω»

Στόχος της καμπάνιας «Teens n' jeans», είναι η δραστηριοποίηση των νέων, προκειμένου να συμβάλουν στη συλλογή ελαφρώς μεταχειρισμένων jeans, με σκοπό να επιδιορθωθούν και να διατεθούν σε συνομηλίκους τους, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Η εταιρεία «Seven Denim», υποστηρικτής της δράσης, θα αναλάβει να επιδιορθώσει τα jeans που θα συγκεντρωθούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19.30 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.